10 години след смъртта ѝ: Издадоха шокиращи факти за последните дни на Ейми Уайнхаус

01 август 2021 | 07:30
6328
6
Инстаграм, Getty images
6

Йън Халперин, автор на книгата 27 Heaven, разказва смущаващи неща от живота на отишлата си без време любимка на милиони меломани по света. Книгата е своеобразен трибют към живота на пет звезди, които ще останат завинаги на 27 години.

Йън, който твърди, че е близък приятел на Ейми, споделя, че почти 36 дни преди смъртта си тя е живяла без нормална храна. Халперин споделя, че Уайнхаус е била почти само "на изпарения". Ейми си отиде от този свят на 23 юли 2011 г. след дълга битка с алкохола и наркотиците.
 

„През последните седмици от живота си тя бе само на изпарения. Беше много слаба, пушеше и при нея имаше напитки, но като казвам напитки, нямам предвид вода", разказва Халперин.
 

„В последните си дни Ейми беше унила. А това беше жена, която струваше милиони. И това беше ужасно тъжно", разказва още авторът.

В общи линии бе обществена тайна, че изпълнителката се бори с булимията. Често бе снимана от папараци в ужасен вид. Например, в първата вечер от турнето й в Европа, на концерта в Белгард, тя е видимо пияна, не помни текстовете на песните си и феновете я освиркват.

Дни по-късно 12 концерта са отменени, за да може Ейми да влезе във форма.

Халперин казва, че книгата му има за цел на покаже, че Ейми е можело да бъде спасена, че не е било нужда да си отива толкова рано.
 

Просто хората се интересуваха как могат да спечелят повече от нея, отколкото да й помогнат да се справи със здравословните си проблеми, пише още Халперин.

Единственото достъпно копие от неговата книга бе обявено на търг. Авторът споделя, че това е една от най-добрите му работи, появили се на бял свят след 16 години работа по темата.През 2009 г. той публикува книга, описваща неразказаната история за Брад Пит и Анджелина Джоли и дори прогнозира, че двойката ще се раздели седем години по-късно. А неотдавна издаде книга, посветена на извращенията на Джефри Епщайн - „Секс, лъжи и мръсни пари“.
 

Още по темата

Коментари

6
  04 август 2021 | 01:15 отговор
 

идиоти.

 
5 Рианка
  03 август 2021 | 16:03 отговор
 

И защо да не е ставала известна? Тя просто е искала да пее и правеше страхотна музика. А това, че хората са ужасни и се ровеха в живота й,че папараците инсталираха камери пред дома й и я следваха по петите? А тези около нея я смучеха за пари, без да се погрижат за здравето й и да я обичат истински...

 
4 Барабата
  02 август 2021 | 04:05 отговор
 

Така уй бе пауйак

 
3 фен(бивш)
  01 август 2021 | 17:20 отговор
 

Спасението,на давещите се,е в ръцете,на самите,ДАВЕЩИ СЕ.

 
2
  01 август 2021 | 13:29 отговор
 

Е кво - да плачем ли сега? Всеки сам си носи кръста. Като не й било яко дупцето - да не е ставала звезда. Не всеки може да понесе славата. Тази е била калпава по рождение.

 
1
  01 август 2021 | 10:13 отговор
 

Ауе кой го интересува тая пияна дрога уе?! Англосаксонски дегенерат.

 

Добави Коментар

Най-четени