Автор
Ива Петрова

10 принципа, които правят жената щастлива в 21 век

На 17 ноември Лариса Ренар ще изнесе семинар на тема “Жената на 21 век” заедно с Наталия Кобилкина. Споделям ви моята емоция от запознанството си с тази жена.

Тя винаги e била различна от другите, не бих казала по-красива, просто различна. Тя знае какво иска и когато се отправя към своята цел, движението й наподобява танц - отстрани изглежда лесно и винаги e “гарнирано” с нейната усмивка.
Често съм си задавала въпроса: “Как точно го прави?” Жената, която не е чак толкова красива, има прекрасен брак и 2 деца , умее да комбинира успешен бизнес и щастлив сексуален живот. Осмелих се и я попитах, а тя отговори просто: “Може ли да бъде по друг начин? Избрала съм го за себе си, избрала съм да бъда щастлива, защото съм го решила.” Помолих я: “Кажи ми как да започна и аз”. Тя направи една сладка физиономия и каза: “Записвай си съвети за жената на 21 век!”



1. Намери си ролевия модел - коя жена и какво семейство тe вдохновлява и на кого ти би искала да приличаш. Може би това ще бъде съседката ти или учителка от детството ти - от кого ти можеш да се учиш? Запиши какво точно прави тази дама, как - според теб - действа в трудните ситуации, какво е нейното отношение към живота, как тя се отнася към самата себе си?

2. Напиши какво ти се получава наистина лесно, без да мислиш, и го правиш с удоволствие? А какво ти коства много усилия и просто усещаш, че не е твоето –можеш ли да го делегираш?

3. Махни от живота си чувството на обида, просто избери да не се обиждаш и не обръщай внимание на нещата, които не ти носят удоволствие, а се фокусирай само върху това, което ти носи радост.

4. Махни от живота токсични хора и хората, които те дърпат надолу. Ако това са твоите родители – смени отношението си към тях. Намали контактите си с тях, а когато се виждате, ги хвали и ги обичай, дай им любовта, която те не са получили от техните родители.

5. Обожавай всеки момент в живота си и бъди истински благодарна на всички хора до теб; позволи си чудото да обичаш себе си и другите безусловно.

6. Приеми живота такъв, какъвто е. Без да го променяш. Кажи си: “те са просто хора и правят най-доброто, на което са способни”.

7. Вкарай повече удоволствие в живота си и си позволи хубав секс.

8. Избирай за себе си най-доброто и спри да правиш компромиси с нещата, с които не искаш да се примиряваш.

9. Моли! Моли Вселената за всичко, за което мечтаеш, моли смело и с цялото си сърце и Вселената ще ти отговори по най-добрия и вълшебен начин!

10. Вярвай в чудеса! Вярата променя всичко и ти получаваш всичко по начина на твоята вяра!



Гледах с интерес тази танцуваща, даже направо летяща жена и си казах: “И аз искам да живея така!” А ти искаш ли? Ако си готова да направиш своята трансформация и да промениш живота си – дошло е време за действие! Обърни внимание на 10-те съвета по-горе и започни да ги следваш. Запиши се и на предстоящите семинари на Лариса Ренар в – създателката на най-успешната академия за жени в Русия. На 16 ноември в София тя ще говори за женското лидерство. А на 17 ноември ще изнесе семинар на тема “Жената на 21 век” заедно с Наталия Кобилкина.
За повече информация www.natalia.bg
За записвания и въпроси: anastasia@natalia.bg, 0893220801