Автор
Антония Михайлова

12-те златни закона на истинската жена

Никога не се подценявайте! Вие сте това, което сте. Ако ли пък сте недоволни от себе си, достатъчно е просто да положите мъничко усилия, за да откриете себе си и да разцъфтите в най-пълния си женствен блясък. Дали ще се запишете в близкия фитнес център, или ще заложите на по-здравословно хранително меню, е въпрос на личен избор. Важното обаче е през цялото време да не забравяте, че вие сте уникална и няма друга като вас.

Ето и законите, които трябва да следвате неотклонно и винаги, когато се почувствате тъжни или недооценени. Законите на истинската жена!

1. Когато някой ви каже, че сте красива, вярвайте му. Той не лъже!

2. За всяка жена, недоволна от стриите си, има друга жена, която мечтае да ги има.

3. Вярвайте повече в себе си и в собствения си уникален чар и обаяние, които притежавате. Само и единствено вие!

4. Доказано е, че всяка жена е много по-красива в очите на околните, отколкото си мисли.

5. Може и да не обичате всяка част от тялото си, но трябва!

6. Ние всички имаме несъвършенства, просто трябва да се научим как те да работят в наша полза (а не срещу нас).

7. Не забравяйте, че всеки белег, бръчица или несъвършенство върху тялото ви е част от вашата история.

8. Някои хора се раждат с прекалено високо самочувствие за себе си. Други прекарват цял живот, опитвайки се да го придобият. Бъдете находчиви, вярвайте в себе си, проявете смелост и фантазия. Открийте разковничето, което ще повиши самооценката ви, ще ви накара да се чувствате щастливи, красиви, вдъхновени и пълноценни.

9. Усмихвайте се! Никога не си позволявайте да бъдете груби с когото и да било. Проявявайте деликатност в отношението си към околните. На лошата дума отговаряйте с добро.

10. Изслушвайте всеки, който има нужда да ви сподели своята болка или радост.

11. Поработете върху своята емоционална интелигентност. Това е умението да съпреживяваме емоциите на другия, да го разбираме и да умеем да го предразположим така че той с готовност и радост да изрази всичко онова, което е в мислите и чувствата му.

12. Вие сте жена. Само този факт ви прави изумителна и неповторима!