Автор
Woman.bg

140-килограмовата Лизо не крие целулит и носи мини

Амерканската рапърка Лизо, която преди броени дни спечели три статуетки на церемонията по раздаването на най-престижните музикални награди „Грами“, определено не се свени от пищните си прелести.


31-годишната певица е от онези дами, които не страдат от скрупули и често демонстрират детайли от тялото, които мнозина с подобни такива предпочитат да крият. Например целулит по бедрата. И, да си признаем честно, прави го по доста находчив и екстравагантен начин.

На една от последните ѝ публични изяви изпълнителката на хита Truth Hurts бе облечена в черна рокля с мини дължина, богато украсена с пера. Ефектният тоалет перфектно подчертаваше впечатляващите ѝ форми. И въпреки че сексапилната рокля често прехвърляше вниманието от себе си към проблемните области на Лизо, това далеч не пречеше на певицата да излъчва самочувствие и увереност.



Феновете обаче виждат всичко и не бе никак трудно за тях да забележат силно изразения целулит по краката на тройната носителка на „Грами“.

Лизо неведнъж е споделяла, че не се срамува от тялото си, изтъквайки мнението, че една жена винаги трябва да се харесва такава, каквато е. Ето защо и изборът на въпросния тоалет не е случаен. Това безспорно е един от начините на певицата да каже на обществото, че дори несъвършените форми могат да изглеждат апетитно и привлекателно.

Четете още: Грами 2020 - рекорд за Били Айлиш и сълзи за великия Коби Брайънт

* В месеца на любовта раздаваме награди. Спечели парфюм за теб и любимата ти приятелка, като харесаш нашата Инстаграм страница. Участвай в играта ни и можеш да спечелиш страхотен подарък от BOUCHERON!