27-годишна девственица продава първия си секс: Омръзна ми да целувам жаби, искам пари

Не може да им се отрече, че сегашният забързан свят е превърнал модерните млади жени в изключително практични същества. Прекалено дори.

Днес вече сме научени, че в този живот няма нищо безплатно и е много по-важно да печелим, отколкото да се „прецакаме“ и да си позволим да изпитаме истински чувства на любов и страст. Такъв е случаят и на 27-годишната нюйоркчанка Джия Кортни, която все още не е опитала от удоволствието на секса.

И макар да ѝ се иска да усети какво е да се отдадеш на страстен полов акт, тя е твърдо решена да предостави девствеността си не срещу чувства и любов, а срещу крупна сума. А защо е предприела тази стъпка? По нейни думи, причината се крие в отчаянието ѝ от мъжете и неуспешното търсене на сродна душа.



Тя така и не открива момчето, с което би споделила първия си полов акт и заради това е предпочела да превърне това важно събитие в източник на доходи. За целта Джия се е регистрирала в сайта Cinderella Escorts, където девствеността ѝ се предлага на търг, а стартовата цена е цели 113 хиляди долара.

Г-ца Кортни не крие, че е притеснена от постъпката си, макар и да я смята за разумна, тъй като ѝ омръзнало „да целува жаби“, за да открие принца.



Четете още: Брад Пит към Дженифър Анистън: Извинявай, не исках да кажа, че си скучна