Автор
Woman.bg

3 прости трика, ако търсите любовта в интернет

Много необвързани мъже и жени днес прибягват към модерните технологии, за да срещнат любовта на живота си. Логично е, щом не са успели да го сторят в училище, университета или на работа. Все пак, случайните запознанства в барове, дискотеки или други обществени места рядко водят до нещо по-сериозно. Затова пък съществуват десетки платформи, които ни предоставят възможността да срещнем хора от цял свят и такива, с които по една или друга причина, няма как да се запознаем в реалния живот. Онлайн морето от свободни дами и господа прелива от избор, но как да разберем кой може да е подходящият човек за нас? Оказа се, че има три похвата, с които задачата става по-лесна, защото с тях ще предизвикате по-голям интерес.



1.Дами, публикувайте снимки, на които сте със слънчеви очила

Може би най-важният момент от профила ви в социалните мрежи са снимките, защото те са първото нещо, което кара представителя на противоположния пол да се поинтересува от вас. Според проучвания дамите, които залагат на фотоси с тъмни очила, имат по-голям успех, а при мъжете е важно да изглеждат романтични. Важното е обаче да залагате на снимки, които ви описват добре и предават важна информация за това какъв човек сте. Само по този начин от вас ще се заинтересуват хора, които биха ви били приятни и са близо до типажа, който търсите. Също така се въздържайте от споделянето на общи снимки, защото по този начин може да е трудно да ви разпознаят. Не използвайте и стари кадри, това уж разумно действие няма да ви донесе нищо добро.



2.Внимавайте с описанието

В повечето сайтове за запознанства, както и във Фейсбук и Инстаграм, има поле, в което сте свободни да напишете с какво се занимавате и да споделите няколко думи за себе си. Внимавайте, защото може това да се окаже уловка. Не е добре да се описвате с твърде много или твърде малко думи, защото и в двата случая ще пропуснете някои добри възможности. Бъдете изчерпателни и напишете информацията, която ви представя най-адекватно. Не прекалявайте и не се впускайте в подробности, но и не се прикривайте. Споделете това, което бихте искали бъдещата ви половинка да знае за вас. Добра идея е и да напишете какво очаквате от хората, които ще се свържат с вас.

3.Как започвате разговора?

Търсите симпатични представители на противоположния пол и най-накрая сте попаднали на симпатичен човек, който ви привлича достатъчно, за да му пишете. Внимавайте, защото едно простичко „Хей“ невинаги върши работа. Понякога, ако не напишете нещо достатъчно атрактивно, може да останете без отговор от другата страна. Обмислете добре какво да напишете, така че да провокирате интереса на човека отсреща.

Четете още: 5 безценни съвета, които получих от най-добрата си приятелка