Всяка жена мечтае да срещне мъжа на мечтите си. Мъж, който знае как да я впечатли. Но не само с рози и поетични слова. На чието рамо може да поплаче. Мъж, на когото да разчита в трудните моменти. Мъж, който да стане баща на децата ѝ. Как да разпознаем силните мъже, с които да споделим житейския си път?
Ето 3 качества, които правят един мъж наистина добър:

1. Той е зрял


Истински зрелият мъж е този, който сам се грижи за себе си. А не момченцето, което не се отделя от полата на майка си. Посреща житейските трудности спокойно. За него независимостта е на първо място. И без да притежава тлъста банкова сметка, знае как да управлява активите си. Зрелият мъж няма да го срещнете по казината или стриптийз баровете. Зрелият мъж не е лигав хлапак, който седи с биричка в ръка на някоя пейка в парка. Той знае кога е дошло времето да порасне и да стане възрастен. И кога да отлети от семейното гнездо. В идеалния случай той трябва да живее сам, а не все още да живее под един покрив с родителите си.

2. Той е амбициозен


Амбициозните мъже привличат жените като магнит. Не е възможна сериозна връзка с мъж, който няма планове за бъдещето. Мъж, който е наясно какво иска от живота и има амбицията да го преследва, винаги ще бъде по-привлекателен за жените от този, който е посредствен. Не може да промените мъж, който не е амбициозен, не може да разбере какво иска да прави с живота си, или може би просто е мързелив.

3. Той е емоционално силен


Силните мъже не са ревльовци. Няма да ги видите депресирани, когато нещата не вървят по план. Емоционално силните мъже без проблем печелят сърцата на жените. Те се изправят пред проблемите без страх и анализират провалите си. За да се изправят пред трудностите още по-силни и емоционално зрели. Емоционалната издръжливост е доказателство, че мъжът до теб, е в състояние да се справи с трудностите на живота.