Бабите вече не са това, което бяха и дамата, за която ще ви разкажем, напълно разбива всички представи за това как трябва да изглежда жената, сдобила се с внуче.

Първият шокиращ факт е, че Кари Хилтън от Великобритания е само на 35 г., но вече си има внучка. Тя самата ражда дъщеря си, когато е само на 18 г. и детето й вече е родител. Гордата баба, не само е стряскащо млада, но външният й вид е безупречен. След раждането Кари успява да извае страхотно тяло и днес се радва на близо 4000 последователи в Инстаграм, които се интересуват от тренировките й във фитнеса. Тя разкрива, че посещава залата поне 5 пъти седмично. Въпреки че е толкова млада, Хилтън носи гордо титлата „баба“, но в същото време е вманиачена във външния си вид. Тя посяга към козметичната хирургия преди 5 години и оттогава насам дава близо 18 000 долара за корекции.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 


Секси бабата споделя, че неведнъж се е сблъсквала с изумени реакции на хората, когато научат какъв е статутът й. Тя често се шегува, че двете с дъщеря й са сестри.

View post on Instagram
 


Пригответе се за още една изненада – Кари не е най-младата баба в света. Първенството държи 23-годишната румънка Рифка Станеску.

Четете още: Дами, вашият син по ум е копие на вашия баща