Не сте ли се чудели някога какво ли има една принцеса в чантата си? Много често виждаме Кейт и Меган по разни официални събития без този аксесоар или най-много с шикозен клъч. Какво ли успяват да поберат в него и без кои предмети наистина не могат? Днес ще разберем за една от тях – херцогинята на Кеймбридж. Оказа се, че има 4 неща, без които Кейт не напуска кралския дом.

Първото е малко огледалце, защото то никога не е излишно. А и когато си съпруга на английски принц трябва винаги да изглеждаш брилянтно и да знаеш, ако има някое несъвършенство по лицето ти или имаш остатък по зъбите от обяда или вечерята.

Носните кърпички са следващият важен атрибут в чантата на Кейт Мидълтън. Както добре знаем, хремата я съпровождаше от начало до край по време и на трите ѝ бременности, така че херцогинята винаги е подготвена.



И гланцът за устни е тук. Една от причините Кейт винаги да си носи балсам е, че тя не би допуснала студът да се отрази на мекотата на устните ѝ. Все пак, много често на нея ѝ се налага да е навън по цял ден.

Последният атрибут са попивателни кърпички, които да обират блясъка от челото на херцогинята, когато се изпоти.



В клъча на Кейт няма да намерите нито телефон, нито пари, кредитни карти или пакетче дъвки. Когато си кралска особа не ти трябват такива неща.

Четете още: Грозната Даяна – как се е борила лейди Ди с комплексите си