40 години по-късно: Как изглеждат днес Меги и Ралф от "Птиците умират сами"

27 ноември 2022 | 09:04
18060
5
Инстаграм, Getty images
5

Преди години хората на моята възраст със сигурност са ги гледали и са страдали заедно с тях - Ралф и Меги... сериалът, създаден по книгата, пожъна невероятен успех. казват, че е една от най-успешните продукции на Австралия. Днес, почти 40 години по-късно, феновете още помнят любимите си герои. Но как изглеждат те и с какво се занимават?

"Има една легенда за птичката, която пее само веднъж в живота си, но по-сладко от всяко друго земно създание. Още щом напусне гнездото си, тя дири трънлив храст и няма покой, докато не го намери. Тогава запява сред безпощадните му клонки, притискайки гръд към най-дългия им и остър шип, за да умре, извисена над своята агония, надпяла и чучулигата, и славея. Възхитителна песен, заплатена с живота. Но целият свят притихва, заслушан, и дори Бог на небето се усмихва. Защото най-хубавото се добива само с цената на голяма болка… или поне така е според легендата".

Невероятно е, нали? Кой не мечтае да бъде пометен от такава любов, пък била тя и забранена?
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by á (@thethornbirds34)

Почти 40 години след създаването на сериала той продължава да буди емоции в сърцата на почитателите на красивата романтика.С какво се занимават актьорите днес? Как изглеждат?

Трябва да признаем, че и двамата остаряват красиво. И са успели да запазят онова слънчево настроение, което ни е карало да ги харесваме.Днес Ричард Чембърлейн е на 88 години. Играл е в десетки роли в киното. Освен като актьор, той се изявява и като певец, художник, писател и продуцент. През 2004 г. написа автобиографичната книга „Разтърсваща любов”, в която официално обяви, че е хомосексуалист. Това даде допълнителен тласък на кариерата му и бе ангажиран за нови роли.

В момента Ричард живее в САЩ. Със сигурност винаги ще помни ролята си на Ралф в „Птиците умират сами“ - всяка седмица е получавал около 12 000 любовни писма от фенки.„Птиците умират сами“ има специално място и в сърцето на Рейчъл Уорд, която изигра ролята на Меги. На снимачната площадка тя се запознава с Брайън Браун, който беше неин екранен съпруг. Двамата се женят малко след края на снимките и до днес са щастливо семейство. Рейчъл и Брайън имат продуцентска къща в Австралия.Рейчъл е на 65 години, има три деца и не се е снимала в сериали от 2007 г. Но активно работи като режисьор и писател.


Коментари

5 Валентина Псалтирова
  06 декември 2022 | 22:18 отговор
 

Гледах филма и четох книгата, може би, два пъти. Красива, непозволена любов, която се изкупува със смъртта на любимия син, плод на тази същата любов.

 
4
  02 декември 2022 | 23:41 отговор
 

 
3
  28 ноември 2022 | 14:17 отговор
 

Прекрасни са!

 
2
  27 ноември 2022 | 21:24 отговор
 

 
1
  27 ноември 2022 | 11:47 отговор
 

АБСТРАХИРАЙТЕ СЕ ОТ ТОВА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНИ ПАРИ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН! F A N T A S Y D N L . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени