5 качества, с които дебеланките привличат мъжете като магнит

Няколко са характеристиките на по-пищните дами, които мъжете изтъкват като основни фактори, действащи им като... магнит.

Според запитване, проведено от турския вестник "Милиет", пухкавите дами могат да привлекат мъжкото око не само със секси форми и женствен силует, но, изненадващо за нас, и с някои други качества и черти. Да видим кои са те:

Добри кулинарки

Няма какво да се лъжем. "Любовта на мъжа минава през стомаха" е истина, преминала през проверката на времето. Тясната връзка между храната и закръглените дами психолозите обясняват с подсъзнателното желание на мъжа да си похапва добре от вкусните гозби на въртящата се в кухната жена. А и да не забравяме, че срещите на влюбените двойки обикновено се провеждат не къде и да е, а на масата в някое уютно и ароматно бистро.



Прегръдките

Друга причина, поради която мъжете предпочитат пухкави жени, са прегръдките, или по-точно онези детайли от женското тяло, по които мъжете особено много обичат да плъзгат ръце. Затова и доста от тях не крият копнежа си да прегърнат именно дама с изявен ханш, закръглени бедра и едри гърди тип а ла София Лорен или Моника Белучи.

Чувството за хумор

Като трета причина мъжете изтъкват чувството за хумор. По техни наблюдения, оказва се, че дамите с по-едра фасада, притежават и солидна доза чувство за хумор. С такива жени никога не е скучно, те са оптимистично настроени, свежи, лъчезарни, а това определено се харесва на представителите на силния пол.

Харесват се такива, каквито са

Когато една пълна дама гледа на тялото си като на нещо прекрасно и има самочувствие на жена, това със сигурност се усеща от мъжете. Независимо дали са слаби, или по-едрогабаритни, момичетата, които излъчват увереност и се обичат такива, каквито са, успяват да се харесат с лекота и на мъжете. .

Способност да се грижат за другите

Жените със закръглени форми обичат да се грижат за половинките си и да им угаждат. Поне такива са наблюденията на запитаните от медията мъже. От своя страна пъкпсихолозите са категорични, че именно този мироглед у представителите на силния пол им действа като същинска виагра.

Четете още: Мъжете, които харесват пухкави жени, са много по-добри от тези, които се влюбват в слаби