Автор
Христина Кирилова

5 мощни любовни заклинания за 14 февруари, след които той няма да спре да мисли само за вас

Днес е денят на влюбените - празникът, който символизира обичта и красивата страна на човешките отношения. За мнозина 14-и февруари е свещена дата, включително и за тези, които все още не са открили половинката си. Енергията на този ден е изключително силна и е един от най-подходящите за изпълняване на ритуали за привличане на любов. Ето кои са най-добрите от тях, с които със сигурност ще успеете да привлечете мечтания от вас човек:

Молитва към Свети Валентин

Да започнем с покровителя на влюбените - самия Свети Валентин, който е бракосъчетавал тайно двойки, за което е бил и осъден на смърт. Но преди да бъде изпратен в тъмница, той пленява сърцето на дъщерята на тъмничаря и ѝ пише трогателна изповед. Тя била сляпа, но в деня, в който Валентин умира, проглежда.

Съществува молитва към светеца, която трябва да прочетете точно на 14-и февруари, още щом залезе слънцето и нейната мощ ще доведе любовта в живота ви:

"В името на Отца, Сина и Светия Дух. Господи, чуй молитвата ми. Обръщам се към теб, чрез твоя пратеник, светец Валентин, се обръщам към теб. Свети Валентине, помоли се за мен. Моли се за нас, грешните, да бъдем милосърдни, изпълнени с любов и нежност към ближните. Моли се за нас, Свети Валентине, защото ти получи специален дар от Бога - в твоя ден празнуваме любовта, радостта, щастието, влюбването. В този ден си спомняме, че Господ е любов. Радостта и обичта изпълват сърцата ни. Чрез нашия Иисус Христос. Амин."

Магическата валентинка

Да, времената, в които изпращахме валентинки на човека, когото харесваме, отминаха, но идеята да пишем послания на тези, към които имаме чувства не е отживелица. Именно в изписването на любовните желания се съдържа силата на магията на влюбването. Магическата валентинка е изключително силен ритуал, с който ще привлечете човека, за когото мечтаете. Ако харесвате конкретен човек, който не знае за чувствата ви, признайте му ги, но на хартия и не му давайте писмото. Вземете лист и химикалка и излейте емоциите си, сякаш ги казвате на глас пред него. След това изгорете листа с посланието и докато гледате пламъка, изречете следното:

"Докато гори това писмо, то ще лети до (името на човека, когото искате да спечелите). Той/тя ще разкрие чувствата си към мен, ще ме забележи, ще се обърне към мен."

Обърнете внимание - ако листът ви не гори, то тогава чувствата ви не са достатъчно силни. В такъв случай прекратете ритуала. Ако листът гори, то продължете и с пепелта от изгорената хартия нахранете гълъбите навън, като преди това ги смесите с галета. Докато го правите, кажете следното:

"Гълъби небесни! Изяжте трохите и отлитайте към прозореца на (името на човека) и му предайте моето писмо."

В този момент, ако гълъбите започнат да кълват подадените от вас трохи, това означава, че съвсем скоро обектът на желанията ви ще се свърже с вас.

Ароматът на любовта

За този ритуал ще ви трябва любимият ви парфюм и две червени свещи. Поставете флакона между свещите и се отпуснете. Отдайте се на усещанията си, на чувствата си към човека, за когото мислите. Хванете шишенцето с парфюма, представете си аромата, който толкова обичате. В момента, в който усетите, че започвате да се отпускате, си представете образа на човека. Бъдете максимално съсредоточени върху емоциите си към обекта на желанията ви и се опитайте по енергиен път, чрез ръцете си, да ги "вкарате" в бутилката с парфюма и кажете: "Любовта е винаги с мен".

От този момент превръщате парфюма си в афродизиак, който ще ви помогне да спечелите човека, когото харесвате. Използвайте го винаги, когато излизате, особено при среща с този човек.

Древният заговор на трите елемента

Това е един от най-древните ритуали за любов. За да го изпълните максимално ефикасно, е много важно да се усамотите и да сте седнали на земята, като е препоръчително да сте сред природата, защото силата на ритуала е в трите стихии - въздух, огън и вода. Пригответе чаша с вода, свещ и кибрит. Когато пристигнете и седнете на земята, запалете свещта и изречете:

"Нека любовта ми (казвате името на човека) да бъде силна като земята, чиста като водата и гореща като свещта. На любов седя, любов изпивам и любов дишам. Кълна се в огъня!"

След тези думи изпийте водата и прекарайте дясната си ръка през пламъка на свещта, като си представяте образа на човека, когото харесвате.

Мощна молитва за откриване на любовта

Думите имат огромна сила, ако сте готови и твърдо решени, че животът ви може да се промени и наистина да откриете любовта. Ако изречете думите в точния ден, а именно 14-и февруари, ще имате наистина зашеметяваща промяна в любовен план. Точно в 20ч прочетете тази молитва:

"Майка на Пресвета Богородица, Николай Чудотворец и Иисус Христос, върнете чистата любов в живота ми. В името на Отца, Сина и Светия дух".

Смята се, че само веднъж в годината такава молитва може да даде покровителството на Свети Валентин и да ви награди с късмет в любовните дела, ако все още нямате партньор.

Четете още: Кой точно е св. Валентин: Един празник, забулен в пълна мистерия