Има различни мъже. Някои са много честни и почтени по характер, докато други си падат по преувеличенията, заобикалките и недомлъвките. Жените, особено когато са влюбени, обичат с ушите си и затова много лесно се връзват на измами в началото на връзката, когато не забелязват очевидното.



Често мъжете ни будалкат за едни и същи неща. Представяме ви един своеобразен „пищов“ от мъжки фрази, на които трябва да обърнете особено внимание, за да не се окажете излъгани накрая.

1. „Аз търся сериозна връзка“

Похвално е, ако наистина е така, но мъжете често казват това просто за да си спечелят допълнителни точки във вашите очи и да ви завоюват по-бързо. В началото на връзката обръщайте повече внимание на постъпките на кавалера си. Те ще ви кажат за него повече, отколкото всичките му приказки.



2. „От пръв поглед разбрах, че ти си онази, която търся цял живот“

Още една фраза от лексикона на сваляча. Вие безусловно сте изключителна жена, но как е успял той да види това от пръв поглед? Някои хора живеят заедно години наред и всеки ден узнават по нещо ново един за друг, а той още при запознанството ви е „открил съдбата си“? Не бързайте да се прехласвате, наблюдавайте го внимателно.

3. „Ние винаги ще бъдем заедно“

Това е твърде самонадеяно, прибързано и крайно изказване. На колко ли други дами е казвал същото? Човек често не знае какво го очаква дори утре, а този господин хвърля подобни сериозни обещания броени дни, след като сте се запознали.



4. „Всички жени допреди теб бяха някак сбъркани, но пък ти…“

Самият факт, че той ви сравнява с друга жена, вече е признак на лош тон. Най-вероятно господинът е най-обикновен сваляч. Един умен мъж, дори ако ви сравни вътрешно с друга и установи, че сравнението е във ваша полза, няма да каже това на глас.



5. „Искам дете от теб“

Тази фраза си мечтаят да чуят много жени, които имат сериозна връзка. Но ако се познавате от броени дни или седмици? Може би това е просто една от уловките му, за да ви вкара в леглото по-скоро.

А според вас мъжете лъжат ли ни и как? Споделете в коментарите!



https://fabiosa.ru/ctfk-rsts-auts-pbts-ilmdv-vrut-a-my-im-verim-5-vidov-lzi-kotorye-ispol-zuut-mnogie-muzciny/