Автор
Woman.bg

5 неща, от които не бива да се отказвате заради мъж

Когато е влюбена, една жена е склонна на какви ли не жертви в името на любовта, само и само да остане до любимия си мъж. Каква обаче е гаранцията, че той ще забележи и оцени всички онези жестове и лишения, които половинката му прави за него, можем само да гадаем. Колкото и да обичаме и да сме сигурни, че това е мъжът на нашите мечти, с когото искаме да споделим остатъка от живота си, трябва винаги да си имаме едно наум.

Ето защо, колкото и да обичате партньора си и за да не съжалявате един ден, има някои неща, от които никога не бива да се отказвате:

Приятелите


Често пъти се случва да обърнем гръб на приятелите си, за да прекарваме повече време с гаджето си. Когато сме във връзка, съвсем не означава, че трябва да забравим за онези хора, които са готови да ни протегнат ръка във всеки един момент, когато имаме нужда от подкрепа. Независимо от това, че предпочитате компанията на любимия си, отделяйте от свободното си време и минути за среща и разговори с добрите стари приятели.

Кариерата


Ако избраникът ви непрестанно мрънка и изразява недоволството си по отношение на вашата работа, имайте си едно наум. Не загърбвайте кариерата си, само защото той ви ревнува от работното място или просто иска в дома си добра домакиня. Изминаха времената, когато се очакваше жените кротко да си стоят вкъщи и да гладят ризите на мъжа си.

Мечтите


Ако почувствате, че мечтите ви са започнали да отстъпват място пред рутинните задължения на ежедневието, замислете се. Дали пък вина за това няма прекалените изисквания на партньора ви към вас. Или може би самите вие сте решили да отложите реализацията на мечтите си, за да угодите на половинката си. Отговорете си на въпросите: Струва ли си този мъж жертвата, която правите заради него? Дори и отговорът да е „Да“, не позволявайте на бурените да съсипят вашите мечти.

Правото си на личен живот


Когато се окажете във връзка, никога не се отказвайте от правото си на лично пространство, на независимост и време за себе си. Ако той обаче се опита да спусне бариера и да ви контролира, замислете се дали това е човекът за вас. Бъдете независима и силна жена!

Ценностите си


Ако има нещо, което трябва да пазите като зеницата на окото си, то това са ценностите, в които сте възпитани или до които сте достигнали със съзряването си и с предизвикателствата на живота. Не променяйте морала си, не отстъпвайте от принципите си, само за да се харесате на някого, когото дори все още не познавате. Бъдете това, което сте. Учете се от всеки и всичко, но не изневерявайте на достойнството си, не предавайте ценностите, нрава и личността, която сте.

____

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.