5 сигурни признака, че срещу вас стои комплексар

10 ноември 2022 | 13:33
6457
2
Unsplash
2

Хората, които по една или друга причина имат някакви комплекси са супер натоварващи, дори вредни за околните - защото влияят на психиката им. Как да разпознаем комплексарите?

Те винаги коментират, при това негативно, външния вид на останалите.

Комплексираните хора често се подиграват на външния вид на останалите - защото самите те се чувстват неуверени в себе си. Те никога няма да признаят своите физически недостатъци, но за сметка на това винаги ще заклеймят чуждите.Винаги, ама винаги държат да се самопохвалят

Комплексарите обикновено имат високо самочувствие - външно... И обичат да се самоизтъкват. А това е сигурен признак на неувереност. Те често се изтъкват - себе си и своите "постижения", и успехи. Много искат да постигнат похвала от околните. Много страдат, ако не ги забелязват.

Обичат да унижават другите

Комплексарите се зареждат чрез унижението над другите хора, дори над близките си. Бързат да се подиграят, да осъдят и да се надсмеят. Те живеят чрез забележките към другите хора, чрез постоянно намирането на кусури, чрез даването на непоискани съвети и изтъкване на мнения.Хич не обичат да са губещи


Те винаги с хъс се включват в различни надпревари и са сигурни, че ще спечелят. Ако не се случи, винаги се сърдят. Обвиняват другите за неуспехите си.

Винаги последната дума трябва да е тяхна

Комплексарите са груби, шумни, правят така, че винаги те да са последните изказали се. Не обичат да изслушват и не се интересуват от мнението но околните.За жалост поведението на този тип хора влияе доста негативно на околните - както в психологически, така и във физически план.

Още по темата

Коментари

2 TEMIDA
  17 ноември 2022 | 07:27 отговор
 

DA BE DA 4AK PUK NEWINNA AIDE BE STIGA STE SE NAPUWALI ZA TAQ MO{ENI4KA TAM I E MESTOTO DAGE MALKO I DADOHA Q V KITAI {TE[E DA E NA STADIONA

 
1 Обективно
  11 ноември 2022 | 20:45 отговор
 

Да, илиана, 100 килограмовата биволица ще решава съдбата на една майка и невръстното й детенце. Какво по различно е направила Иванчева от всичките корумпета във властта, политиката и бизнеса???? Но те са на свобода, тлъсти, арогантни и самодоволни. А клетата майка е наказана за такова потресающо пресртпление. Да не гиворим че целият процес беше скалъпен сам по себе си провокиран с лъжа от страна на ищеца и следствието , а набедените - умишлено подведени. Това не е ли също измама, но облечена в законови норми? Отвратително!

 

Добави Коментар

Най-четени