Автор
Woman.bg

50-годишната Хелена Кристенсен плени със сексапил (Снимки)

Eдва ли има някой, който да не е чувал за златното поколение супермодели, сред които блестят имената на Клаудия Шифър, Синди Кроуфорд, Линда Еванджелиста, Ел Макферсън. Повече от три десетилетия тези магнетични дами привличат водещите световни медии към себе си, превръщайки се в примери за подражание на следващите поколения модели.


Една от тях е чаровна датчанка Хелена Кристенсен. Въпреки че неувяхващата красавица днес вече не е активен модел, тя продължава да се снима за различни издания.

Тя е и поредното доказателство, че красивите жени са като виното – с годините стават все по-хубави и по-хубави! На 50 години знойната Хелена изглежда изумително за възрастта си, доказвайки, че по нищо не отстъпва на 20-годишните модели, които в момента властват по модните сцени.


През 1994 г. самият Джани Версаче описва Кристенсен като „Жената с най-хубавото тяло на света“. Със сексапилните си и изящни извивки невероятната ѝ фигура продължава да обира мъжкото възхищение по същия начин, както и през 90-те.

Хелена Кристенсен през 90-те

Доказателството е пред очите ви. Датската кралица на модния подиум сподели снимка на профила си в Инстаграм, на която изглежда изумително. На кадъра Кристенсен е по бледосин сутиен и прилепнала розова пола, която едва прикрива фантастичните ѝ крака. Обликът ѝ, вдъхновен от 60-те години на миналия век, е допълнен с ярко червено червило и мека очна линия.

View post on Instagram
 

Към фотографията Хелена палаво е написала: „Не е приятно, когато молците изядат част от полата ти и цялата ти риза".

Кадърът на супермодела идва, малко след като тя сподели селфи с известния британски футболист Дейвид Бекъм.

View post on Instagram
 

Четете още: 50-годишни модели в топ форма за Versace