Автор
Теодор Муховски

6 мощни и ефективни ритуала за привличане на късмет

Късметът е капризен и често пъти ни се изплъзва, но има начини той да бъде привлечен на наша страна. Представяме ви няколко начина, които ще помогнат това да се случи.

За начало нека определим в коя област искаме да хванем късмета: пари, любов, слава? За всяка сфера от живота има различни заклинания, от които можем да изберем най-ефективното.

Домашно приготвени талисмани за късмет

Всички тези заклинания се правят у дома без участието на специалисти. Те не изискват специални магически способности, но трябва да вярвате в тях, защото качеството на вашите мисли и енергия влияят върху силата на ритуалите.

Имайте предвид, че е най-добре да четете заклинанията по време на новолуние или пълнолуние: именно в тези дни те действат най-ефективно.



Общо заклинание за късмет във всички дела

Вземете своя отпечатана снимка, за предпочитане тази, на която се харесвате. На обратната страна напишете пълното си име, датата на раждане и настоящото си местожителство. Вземете свещ с етерично масло от портокал и поръсете с натрошен сух жълт кантарион (можете да го купите или да го смелите сами). Когато свещта изсъхне, поставете я върху снимката и произнесете текста на заклинанието:

"Всяка сутрин слънцето изгрява и ми носи късмет. Висшите сили са благосклонни към мен и ми носят късмет. Каквото кажа, това ще бъде“.

Вечерта трябва да усещате топлината и светлината на свещта. В този случай трябва да имате под ръка малка торбичка, която ще държите на уединено място, далеч от чужди погледи.



За късмет в парите, бизнеса и кариерата

Прави се в полунощ на новолуние. Вземете няколко стари банкноти и значка със златен цвят. Прободете с карфица толкова банкноти, колкото можете и кажете:

"Ако искаш да имаш вечеря, трябва да се забавляваш добре“.

Захванете щифта и поставете талисмана на мястото, където държите истински пари: ще се осъществи обмен на енергия и скоро ще видите първите резултати.

За късмет в любовта

Вечерта излезте на улицата и погледнете внимателно под краката си: потърсете малко камъче, което ще привлече вниманието ви. Не избирайте с ума си, просто трябва да ви хрумне, че точно този камък е "вашият".

Занесете го вкъщи, започнете да го изплаквате под струя вода, докато произнасяте думите (на глас 7 пъти):

"Камъкът край пътя е утъпкан от различни крака. Ако не съм видял камъка, ще чуя глас. Измивам камъка, нека ми помогне!".

След това го подсушете и затоплете и отново излезте навън. Обиколете къщата 9 пъти, след това се придвижете на изток, докато не видите голямо здраво дърво с много клони. Поставете камъка в подножието му и произнесете заклинанието:

"Ще отида, Господи, на изток, няма да се спра, ако срещна поток. Планините, моретата няма да спрат. Под нозете ми тече свещената земя. Ще застана до голямото дърво, което служи за надеждно убежище на пътника. Ще поставя камък до него, ще изпълня добре дълга си. Докато си почива под дървото, на душата ми ще се открие любовта - не любовта на гости, а любовта, изпратена от Божията благодат, дадена за живот, истинска, добра. Тя ще се сбъдне. Който счупи камъка, ще върне думата в устата ми. Амин."

Седнете под дървото, докоснете с една ръка камъка, а другата ръка поставете на ствола на дървото. Помислете за човек, когото искате да видите в живота си и почувствайте как заклинанието започва да действа.



Късмет преди изпит

Ако не можете да запомняте добре, докато се приготвяте за изпит или просто не можете да се справите с тревогата преди предстоящата сесия, съществува един прост ритуал, който привлича късмет, помага ви да изтеглите лесна тема и смекчава отношението на строгия преподавател.

Вземете дрехите, с които ще се явите на изпита, потупайте всеки шев и рецитирайте:

"Тъй като следвам Господ, където и да отида, каквото и да поискам, нека Той ми изпрати късмет в знанието и ще отговоря на всеки зададен въпрос. Амин!".




За късмет в лотарията (голяма печалба)

Ако искате да спечелите от лотарията или голяма сума пари, трябва да научите този текст наизуст. Когато искате да купите лотариен билет, вървете, без да докосвате никакви врати и пристъпете през прага, като мислено повтаряте:

"Заобикалям препятствия и прескачам всякакви прагове. Така да бъде! Амин. Амин. Амин!".

Втори етап: След като сте си купили билета, върнете се вкъщи, сложете върху него банкнота с най-голям номинал и кажете три пъти:
"Нека билетът ми донесе късмет, нека билетът ми ме направи по-богат! Нека бъде така, както казвам!"




Най-добри пожелания и късмет в бъдеще

Правете това заклинание веднъж годишно на рождения си ден. Ако имате три или повече свещи, прочетете 12 пъти подред:

"Господи, Боже мой, благослови ме и се смили над мен. Донеси ми позлатен прах, смачкана заешка устна и три юлски кости. Ако имаш злокобна сила и не ти стигат парите, тогава трябва да ми дадеш кравешко ухо и зъб. Пясък в морето, дума, дело - на ключалка. Ключ, ключалка, език. Амин. Амин. Амин."
Уверете се, че всички свещи са изгорели докрай.

Това е всичко. Всички заклинания за късмет са прости, опитайте ги, оставете настрана скептицизма и просто наблюдавайте как ще се развият по-нататъшните събития!