Автор
Антония Дамянова

7 качества, които ви правят магнетична жена

Сигурно сте забелязали, че често сте в центъра на вниманието. Ако изброените по-долу качества се отнасят за вас, тогава бъдете сигурни, че околните ви възприемат като изключително магнетична и привлекателна личност.

Мили сте дори към неприветливите и завистливите хора

Магнетичната жена е учтива към всеки един човек, дори и към онези, които са токсични и ясно показват своята неприветливост към околните. Защо да падате на нивото им? Вие сте ослепителни и мили. А един тъжен и намусен човек се нуждае най-много от нечия усмивка. И вие много добре знаете това!

Изглеждате безупречно дори в ежедневни ситуации

Отличителен белег на магнетичната жена е външният ѝ вид. Такава дама винаги ще направи впечатление, защото дори и в обикновеното ежедневие тя винаги е облечена с вкус и стил.



Знаете как да цензурирате възмущението си

Привлекателната жена е тази, която знае как да се държи и да говори красиво. Върхът на ерудицията е да изразявате емоциите си с помощта на красноречие, а не с псувни. Истината е, че малко хора харесват вулгарни и нагли жени, а мъжете дори се плашат от тях.

Гърбът ви винаги е изправен

Правилната стойка е знак за аристократични маниери. Раменете на една магнетична жена винаги са разтворени, главата е повдигната и походката е лека. Ако една дама държи гърба си винаги изправен и никога не си позволява да се отпуска и прегърбва, тогава тя със сигурност ще привлича вниманието на мъжете и ще предизвиква възхищението им.

Знаете как да контролирате емоциите си

Привлекателната дама отлично знае как да контролира собствените си емоции. Никой никога няма да я види в лошо настроение. Дори някой да я разгневи, тя няма да повиши тон, запазвайки самообладание и дух. Ако все пак се почувства силно обидена и огорчена от нечия постъпка или поведение, тя ще се оттегли на тихо място и тайничко ще си поплаче.

Използвате парфюм умерено

За съжаление често се срещат дами, които мислят, че колкото повече парфюм си "налеят", толкова по-добре. Всъщност привлекателната жена никога няма да прекали с парфюма, а ще нанесе само няколко капки от любимия си аромат.

Уверени сте в себе си

Истинската дама винаги е изискана, въздържана и уверена в себе си. Тя си знае цената и се държи учтиво и спокойно към околния свят. Такова момиче знае как да се отнася към околните и как да реагира правилно във всяка ситуация, за да запази достойнството и блясъка в очите си.

Четете още: 5 признака, че ти си любовта на живота му