Автор
Веселина Петрова

7 неща, от които мъжът до вас се нуждае, за да имате щастлива връзка

Каквото и да си говорим мъжете и жените се отличават не само по физическите си дадености. Макар детството и средата в която израстваме да определят до голяма степен характера ни, начина, по който възприемаме света и реагираме на трудностите, има неща, които са валидни за всички. Женската и мъжката психика се различават толкова, колкото и телата ни.

Но не е достатъчно само да научите от какво се нуждае душата на мъжа. Нека го получава от вас. Така ще станете щастливата двойка, на която всички ще завиждат.


1. Мъжът иска да се чувства герой

Мъжът има нужда да бъде уверен, че му се възхищавате, че трептите покрай него. Така че не постоянно, но от време навреме – казвайте и показвайте му това.


2. Отношения без обиди

Повярвайте, мъжете често и при най-добро желание, не могат да разберат какво точно ви е обидило. Дребнавостите той пропуска покрай себе си не защото е решил, че са глупости, а защото за разлика от жените, той не им обръща внимание. Просто не може да ги забележи.


3. Да го държите на „тъмно”

Мъжът трябва да знае всичко в рамките на неговите разбирания. Говорете с него за главното, не крийте чувствата си. Помнете, че всеки път, когато нещо премълчавате, започвате да строите невидима стена между него и себе си.


4. Да има собствен живот

От лично пространство се нуждае практически всяко живо същество – както мъжете, така и жените. Това е нормалното. Не го задушавайте.


5. Подкрепа

Мъжът копнее да слуша думи от жената от сорта на: „ Скъпи, не мога да намеря думи, за да ти кажа колко много ценя това, което правиш за мен.” И ако се замислим, каквото и да прави, каквито и върхове да достигне, всичко това той прави заради вас и само отчасти – заради себе си.


6. Верност

Бъдете верни на мъжа си и той ще ви отвърне със същото.


7. Секс

Това е истина стара, колкото света. Можете много добре да готвите, може да изглеждате прекрасно, но ако сексът липсва, значи ще двойката ви няма бъдеще.