Много хора бъркат първоначалната страст със силна любов и смятат, че обектът на тяхната обич е предопределен от съдбата. Това в много случаи не е вярно. Как да разберем обаче кога един човек е нашата съдба, че е предначертано да сме заедно? Тук идват на помощ знаците, които съдбата услужливо ни дава, но ние не всеки път им обръщаме внимание.

Пророчески сънища

Вашият бъдещ спътник ще ви навести в съня ви, много преди реално да се срещнете. Висшите сили активно ще работят да не се разминете. Когато за първи път го видите, ще имате усещане, че познавате този човек от миналото и че той се появява в живота ви неслучайно. Съдбата дава подобни знаци често, но не всеки може да ги разчете и да направи правилните изводи.

Усещане, че се познавате

При среща с този човек ще почувствате, че отдавна се познавате. Ще имате усещането, че той е огледален образ на вас, ще намерите в него сходни на вашите черти, маниери и поведение.

Дежавю

Дежавюто се появява през целия ни живот, a uчените смятат, че картините, които виждаме, са от забравени сънища. След като срещнете човека, който е ваша съдба, вие ще имате вероятно много дежавюта с него. Ситуациите, в които се озовавате заедно, ще са ви познати. Усещането отново ще е, че се познавате отпреди, от минал живот.

Съвпадения

Съвпаденията или случайностите, които ще свържат вашите съдби, могат да бъдат и явни, и незабележими. Може да става въпрос за имена на ваши роднини, приятели, познати, а също и за дати, сънища, както и житейски истории. Може да се окаже например, че вашата първа среща се е състояла на място, което е свързано със спомени и за двама ви. Съвпаденията могат да са свързани с различни сфери от живота, просто се оглеждайте за тях.

Загуба на чувство за време

Когато сте заедно, ще имате усещането, че времето не съществува. Часовете, прекарани с този човек, ще се изнизват неусетно. Винаги ще имате за какво да си говорите и ще ви е интересно. Когато сте заедно, ще имате усещане за спокойствие, уют и мир. Няма да имате желание изобщо да си тръгнете.

Усещане за предопределеност

Още в началото ще усетите, че е предначертано да сте заедно. Такова чувство се появява, когато всичко си е дошло по местата. С влизането на този човек в живота ви ще ви се стори, че всичко е по-лесно и разбираемо. В определен момент ще разберете, че нямате бъдеще без този човек и че всички трудности досега са спомогнали за появата му във вашия живот.

Повтарящи се цифри

Вселената дава най-ясни подсказки чрез цифрите. Вие навярно неведнъж сте забелязвали, че в определени периоди пред очите ви се появяват едни и същи цифри. Комбинациите, които най-ясно показват, че съдбата ще ви срещне със сродната ви душа, са 06:06, 12:21, 22:22, 11, 111.