Само момичетата с по-едър бюст знаят колко трудно понякога е да попаднеш на точния тоалет, който хем да не стяга, сплесква или пречи на гърдите, хем да се грижи за техния силует, свобода и комфорт. Ето защо колкото и да са привлекателни и съблазнителни, големите гърди изискват и специално отношение.

Следват 8 модни правила от експертите, създадени в полза на дамите с по-обемиста гръдна обиколка и съобразени с всеки един вкус:

1. V-образно деколте? Разбира се, че може!

Да си мислите, че щом гърдите ви са едри, голямото деколте за вас е табу, е абсолютна заблуда! Сред много дами с по-пищни прелести съществува погрешното схващане, че трябва да избягват V-образните деколтета, тъй като те привличали вниманието върху зоната на бюста. Това обаче не винаги е така. Онова, което трябва да имате предвид при избора на такова деколте, е колко ниска е неговата основа. Ако не искате да разкривате почти целия си бюст, заложете на лекото, деликатно и по-прибрано V-образно деколте. То подчертава гърдите и издължава тялото. Достатъчно е също така да сложите удобен и стабилен сутиен, с който да се чувствате комфортно и който да не позволява на гърдите ви да изскачат твърде много.

2. Хоризонталните райета за още по-голям обем

Ако искате едрите ви гърди да изглеждат по-малки, избягвайте хоризонталните райета. Причината е, че те създават зрителната илюзия, че бюстът ви е още по-голям. Ако обаче размерите не ви притесняват, хоризонталното райе е начин да подчертаете обема му още повече. Въпрос на избор и усещане.

3. Дрехи без презрамки? Има начин!

Не си мислете, че дрехите без презрамки не са за вас. Едни от най-красивите детайли от женското тяло са именно раменете. Момичетата с големи гърди също могат да ги разголят, като заложат на сутиен с тънки презрамки в черен цвят или в такъв, отговарящ на този на тоалета.


Снимка: Pinterest

Стилно, деликатно и закачливо. Кендъл Дженър го направи и всички полудяха по тази тенденция! Друг вариант е да заложите на модел с по-високо и повдигащо гърдите ви бюстие, което да ги прибира и оформя, така че да се чувствате комфортно и стабилно.

4. Колие за туширане за по-свенливите

Ако гърдите ви са прекалено изпъкнали и това ви притеснява, може да туширате ефекта с помощта на красиво колие или елегантна брошка.

5. Тоалети с имитация на копчета - добра идея

Ако ви притесняват моделите с копчета заради вероятността в даден момент последните да излязат от контрол, създавайки неловка за вас ситуация, спокойно може да заложите на тоалети с имитация на копчета.

7. А-силует? Чудесен избор!

А-силуетът представлява стесняване в областта на гръдния кош до талията, което подчертава женствената фигура. Разкроената долна част на тоалета пък балансира по-големите гърди и тушира "тежестта" на горната част на тялото.

8. Висока талия за финес и женственост

Високата талия тип „принцес” помага да се привлече вниманието както върху женствените извивки, така и върху тънкия силует на талията. Използвайте колан, а защо не и корсет.