Автор
Woman.bg

8 звезди, които страдат заради увисналите си гърди

Обичаме ги, възхищаваме им се, искаме да сме като тях, но истината е, че и те не са съвършени. Звездните дами, чиито пример следваме всеки ден и от които черпим вдъхновение, също си имат своите недостатъци, но умеят да ги прикриват, а някои дори се гордеят с тях. Днес решихме да се спрем на една от най-обсъжданите части от женското тяло – гърдите. И ако мислите, че всичките ни любими певици и актриси се радват на перфектен бюст, грешите. Нека видим кои са 8-те звездни красавици, които почти никога не излизат без сутиен и чиито гърди далеч не са толкова стегнати.

Лейди Гага



Тя е толкова артистична и знае отлично как да направи от дефекта ефект. Лейди Гага определено не може да се похвали с красив бюст, но това не ѝ пречи да се издокарва с изрязани деколтета. Една от причините да я уважаваме още повече е, че не се обръща към пластичната хирургия, за да повдигне бюста си.

Линдзи Лоън



Актрисата неведнъж е споделяла, че е комплексирана заради гърдите си. Тя е търсила и помощта на пластичен хирург, тъй като намира бюста си и за твърде скромен. И въпреки че се е подлагала на не една или две интервеции, така и не е получила желания резултат.

Джесика Алба



Джесика Алба може и да е с перфектно тяло, но гърдите ѝ далеч не са идеални. Причината за това се дължи на трите деца, които е родила и откърмила. Самата актриса споделя, че тази промяна съвсем не я притеснява.

Кейт Уинслет



Кейт Уинслет никога не се е славела с красиво тяло, но за сметка на това има ангелско лице, заради което я обожаваме. Гърдите ѝ пък съвсем не са повод за гордост, но ето че актрисата е от звездните дами, на които се възхищаваме.

Рийз Уидърспуун



Актрисата признава, че гърдите ѝ са се променили коренно след двете ѝ раждания и то не към добро. За сметка на това тя е щастлива майка и не по-малко харесвана от киноманите.

Кейти Пери



Певицата споделя, че от малка си мечтае да има големи гърди, но уви, природата си е направила лоша шега с нея, като я е дарила с едри, но за сметка на това отпуснати гърди.

Тара Рийд



Актрисата, която стана жертва на собствената си суета. Тара се подлага неведнъж на операция за уголемяване на бюста, който вече има нужда от повдигане.

Шейлийн Удли



Въпреки че е само на 25 г., актрисата не може да се похваля с красив стегнат бюст. Тя също е от звездните дами, които се нуждаят от помощта на сутиен, който да повдигне гърдите ѝ.

Четете още: Как да открием в себе си женските качества, които привличат мъжете