Преди да се обвържете с мъж според името му, трябва да решите какво искате от връзката си с него. Кратък разтърсващ романс или уютен, дълъг и романтичен живот?

Оказва се, че мъжкото име е изключително важна част от това едно семейство да бъде щастливо. Събрахме за вас 10-те мъжки имена, които според експерти носят късмет в любовта, ако се обвържете с техните притежатели.

Агатон

Името е древногръцко и много, много рядко, но посланието му е красноречиво. Името Агатон идва от гръцкото „agathos“, което означава „добро“. В древногръцката митология „Агатос“ е бил един от епитетите за Зевс. А човекът, който го носи през живота, е затворен само за искрени добри дела.

Агатон никога няма да се намесва в делата на други хора и да обсъжда някого. Държи се сдържано, не е изложен на показ, говори малко, но по същество. Той е добър финансист с естествен бизнес нюх, който знае как да цени приятелството и любовта.

Човек с това име цени семейството и дома си преди всичко. Децата за него са светиня.

Алън/Илън

Амбициозен, с маниери на лидер, не е свикнал да стои на едно място, целта му е важна и той ясно следва посоката към нея. Самоуверен, с добре развита интуиция, Алън не е лишен от романтичен блясък и е напълно способен да организира незабравима вечер за избраницата си.

Сред носителите на това име често има творчески личности поети, художници, музиканти.

Те са спокойни и с радост ще приемат предложението ви за пътуване. Той се чувства щастлив, когато прави любимите си хора щастливи.

Артем

Артем е доверчив, общителен и приятелски настроен. Той винаги има много приятели. Всичко, което постига в живота, го постига със собствения си труд. Не е кариерист, но е целеустремен.

Артем е страстен човек, може да се интересува от няколко неща едновременно и ще намери време за всичко.

Понякога е твърде плах и срамежлив в обществото, но в семейството е разбиращ съпруг и внимателен баща.

Владимир

Владимир винаги избира партньорка в живота за дълго време. Ако се влюби, всички други жени спират да съществуват за него. Любимата му означава много за него, тя е негов партньор, приятел и второ „аз“.

Трудолюбив, отговорен, той умее да преговаря с всеки, като същевременно внимателно обмисля ползите си.

Обича много родителите си, винаги откликва на техните молби и се старае по никакъв начин да не ги разстройва.

Васил

Уравновесен, трудолюбив, отдаден на каузата, Васил е истински късметлия в живота. За жените той е рицар, за приятелите е истинска опора, за семейство е тил и защита. Не е в състояние да обиди никога никого. Не толерира конфликти и се опитва да смекчи всяка ситуация.

Той е много привързан към децата и семейството, готов е на всичко за щастието на любимите си хора.

Евгени

Древногръцкият превод на името означава „благороден“. Евгени е спокоен, гъвкав човек, способен да постигне успех в живота.

Цени особено много загадъчността и духовната чистота у една жена. Често поема домакинска работа и обича да прекарва време с децата.

Борбата за лидерство в семейството не го привлича, така че той често отстъпва лидерската позиция в дома на жена си и в същото време се чувства страхотно.„

Михаил/Майкъл

Михаил е душата на компанията. Той бързо се адаптира към всяка среда и ситуация и бързо намира решение на проблемите. Харесва жени, които са мили, нежни,отстъпчиви. Въпреки че се стреми към независимост в семейния живот, той е щедър и отстъпчив към любимата си.

Мъжете с име Михаил са прекрасни бащи, които обичат да прекарват времето си с децата си.

Наум

Импулсивният Наум е много добър събеседник, лаконичен е и трудолюбив. Домошар е и много гостоприемен. Обича да създава уютна атмосфера в дома. Вратите на къщата му винаги са отворени за приятели. Способен да се разбира с всеки човек.

Независимо от позицията, която заема, семейството винаги остава на първо място за него.

Робърт

Влюбите ли се в Робърт, без съмнение ще бъдете щастлива с него. Щедър, весел, приключенски настроен и обичащ забавленията, той няма да ви позволи да скучаете.
Собственикът на това име е весел, той знае как да бъде доволен във всяка ситуация. Има много приятели и почти няма врагове.

Основното нещо за Робърт е да намери стабилност и благополучие, той е добър и всеотдаен мъж, грижовен, но взискателен баща.

Четете още: Ето как можете да накарате съдбата да донесе успех, любов и пари в живота ви