Автор
Woman.bg

"А изглеждаха като перфектната двойка", или историята на една шокираща смърт

Много често си мечтаем да имаме живота, който мислим, че някой друг живее. Следваме разни добре изглеждащи хора в Инстаграм и отстрани ни се струва, че дните им минават перфектно и имат всичко, за което са мечтали – красива външност, любяща половинка, възхищението на голям кръг от хора, възможността да излизат в дълги ваканции и да посещават екзотични дестинации. Само че после откриваме, че нищо не е такова, каквото изглежда, и всъщност няма за какво да завиждаме, дори и благородно.

View post on Instagram
 

Те бяха млади, дръзки и красиви – 23-годишната Мишел и 20-годишният ѝ приятел Кристиан от Калифорния. И двамата бяха лудо влюбени както един в друг, така и в сърфа. Животът бе пред тях, а те изглеждаха щастливи – какво може да попречи на светлото им бъдеще? Та те бяха перфектната двойка и истински звезди в Инстаграм. Какво се случи и защо днес вече говорим за тях в минало време? Любовта им бе белязана от една наистина зловеща история...

Една сутрин майката на Мишел открива дъщеря си и потенциалния си бъдещ зет безжизнени в леглото. Мястото е стаята на дъщеря ѝ. Двамата се прегърнали и починали в разцвета на силите си. Причината за внезапната кончина е свръхдоза. На предната вечер Мишел и Кристиан били на парти с приятели, но не употребили алкохол, тъй като взимали антибиотици. По-късно обаче решили да си устроят забавление с наркотици, както явно правели често, а родителите на момичето дори не подозирали. Те сами се убедили, че нищо не е такова, каквото изглежда отстрани, защото били сигурни, че детето им ще има страхотен живот.

Но уви, наркотиците решили друго.

View post on Instagram
 

Четете още: Анна Никол Смит: Едно момиче, което си отиде заради славата