32-годишната певица Адел, която успя да отслабне с 45 кг, призна какво е ѝ е помогнало да си стъпи на крака и да промени начина си на мислене и живота си.

Става въпрос за бестселъра на Гленън Дойл - Untamed („Неопитомен"). Това е автобиографична книга, в която авторката разсъждава какво е да си жена днес, споделя личен опит и историите си за борбата с булимията, алкохола и наркоманията.

View post on Instagram
 

„Тази книга буквално ви хваща за гърлото и кара душата ви да крещи. Бях готова да приема себе си след като я прочетох. За първи път приех теглото си. Прочетете я и си вземете маркер, за да си водите бележки. Защото ще ви се прииска да се върнете отново“.

„Не знаех и не мислех, че нося пълната отговорност за своето собствено щастие, свобода и радост от живота. Кой би предположил, че нашето собствено освобождаване ще освободи и околните? Мислех, че трябва да съм напрегната, самоотвержена, като герой на Дисни“, казва Адел.

Книгата на Дойл учи как да постигнем радост и покой, когато престанем да се стремим да отговорим на очакванията на света и да се вслушаме в нашия вътрешен глас, да му се доверим напълно.

Адел не е първата знаменитост, която оценява книгата. Сред почитателите ѝ е и Рийз Уидърспуун.

View post on Instagram
 

„Тази книга е нещо, което всяка жена трябва да знае днес, да знае какво значи да си „добра“ и на какво са способни жените, за да бъдат любими. Кълна се, прочетох внимателно всяка глава“, каза Рийз.

Преподавателите в Харвард са включили книгата в списъка на заглавията, които трябва да бъдат прочетени по време на карантината.

През последните месеци в живота настъпиха огромни промени. През април 2019 г. стана ясно, че звездата се развежда със Саймън Кънеки, Бракът продължи едва две години. Двамата все пак успяха да се договорят за правата над детето, което имат.

През есента излязоха информации, че Адел се среща с рапъра Скепта, но дори и да е имало роман, той беше мимолетен. Най-голямата промяна обаче е външна – Адел успя да отслабне и да промени тотално своята визия. И изглежда щастлива. А това е най-важното, нали?