Автор
Ива Петрова

Адел за депресията, развода и новата любов

Адел е преживяла истински ад покрай развода си със Саймън Конецки. Заради разпада на брака си певицата се е борила с депресия, пристъпи на безпокойство и други психически проблеми. Талантливата британска изпълнителка била в такава дупка, че не можела да стане от леглото с дни, прикована пред телевизора. Всичко това тя споделя в откровено интервю за сп. “Ролинг стоун”.

View post on Instagram
 

Тя не се чувствала добре нито физически, нито психически. За депресията й роля изиграла и непоносимостта към глутен, от която открила, че страда.

Адел дори спряла да пие алкохол за около шест месеца, за да не изпада в депресивни състояния.

Певицата бе омъжена за Саймън от 2018 г. до 2019 г., но де факто двамата са заедно от 2011 г. Имат син Анджело на девет години. Адел изживяла много тежко периода след развода и заради съвместното попечителство. Изпълнителката оставала за дълги периоди сама и от тъга потъвала в бездната на депресията.

В крайна сметка Адел решила да се изправи на крака, а за целта спряла алкохола и се впуснала в пътешествия, обиколила Ямайка, Гърция, Аризона.

Изглежда днес певицата е оставила зад гърба си онзи тежък период и е отворила нова страница в живота си. Тя предизвика истински фурор през последната година с трансформацията на тялото си - Адел отслабна драстично и вече е пристрастена към тренировките.

“Тогава си мислех...Ако мога да променя по този начин тялото си, значи мога да сторя същото с чувствата и мисленето си”, споделя Адел.

View post on Instagram
 

Днес тя изглежда по-добре и по-щастлива от всякога. Има и нов мъж в живота си, на когото са посветени няколко песни от последния й албум. Повече подробности за връзката си с него обаче тя не издава.

View post on Instagram