Ако не искаш да ти се случи нещо лошо, по-добре не дърпай Дявола за опашката. В този случай трябва да заместим Дявола с акула дойка, която атакува красив модел в бистрите води на Бахамите.

Денят е слънчев и красив, а 19-годишната Катарина Заруцки е на почивка с приятеля си и родителите му на екзотичните острови. Чаровницата учи за медицинска сестра, а също е и един от най-вдъхновяващите модели в социалните мрежи, като се изявява активно в Инстаграм. Там тя публикува артистични кадри и преди няколко дни използва почивката на Бахамите, за да заснеме поредния. Катарина била уверена от местните, че може да плува свободно сред акулите дойки, които обитават местните водни басейни.

Тя се зарадвала, че има възможността да се снима сред акулите и накарала приятеля й да запечата кадъра, докато тя е във водата. Майката на момчето се възпротивила на идеята и по всякакъв начин се опитвала да я убеди да не го прави, Но Катарина била убедена, че преживяването ще бъде напълно безопасно.

Няколко минути 19-годишната красавица се отпуска по водата, а около нея плуват поне 10 акули. В един момент обаче една от тях я напада и ухапва силно ръката й. Само след миг Катарина се оказва под водата. За щастие, акулата я пуска и Заружки успява да доплува до брега.

В телевизионно интервю пострадалата разказва, че атаката на животното била ужасяваща и изключително болезнена. Дори лекарите й казали, че в раните й са останали части от зъбите на акулата. Катарина предвидливо задържала ухапаната ръка във въздуха, за да не предизвика и останалите акули със стичащата се от нея кръв.

Случаят е рядкост в тази част от света, тъй като акулите дойки се страхуват от хората и често предпочитат да ги избягват.

Четете още: Дивна слага край на кариерата си?