Акушерката на Рачков и Криско влезе във "Фермата"

03 септември 2022 | 20:15
17800
7
bTV
7

Акушер-гинеколожката на родните звезди влезе във „Фермата“, за да дои селскостопанските животни и да цепи дърва. Мажена Панова, в чиито ръце за първи път са проплакали децата на много известни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев, ще се бори за приза от 100 000 лева в новия сезон на предаването „Мостът на времето“, който стартира тази вечер.

След 15 години като шеф на патологията в болница „Света София“, популярната лекарка ще развърти мотиката и ще покаже на какво е способна далеч от стерилната клиника. Мажена е полякиня, родена в Краков, но от 30 години живее у нас. Пристигнала първо у нас като студентка трети курс, после специализирала в САЩ.

В България срещнала любовта на живота си, създала семейство и отгледала син. Освен амбициозен професионалист, известната гинеколожка е и ревностна католичка. „Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от възмездието“, обяснява лекарката, която се радва на голямо уважение както сред пациентите си, така и сред колегите си.Въпреки че е на 56 години и е почти два пъти по-възрастна от конкурентките си във „Фермата“, Мажена по нищо не им отстъпва, видя Woman.bg. Поддържа младия си дух като кара ски и играе тенис, и не пропуска да купонясва с приятелки до зори. Мрази обаче да ходи на фитнес, защото не желае да изпълнява по сто пъти едни и същи движения.

Още по темата

Коментари

7
  14 октомври 2022 | 09:16 отговор
 

Кога Рачков и Криско са родили?

 
6 Биби
  05 септември 2022 | 05:40 отговор
 

О, не няма да пишем нищо лошо за гинеколожката. Мисля, че ще бъде интересен участник. Ще дава полезни съвети на младите, а и на нас зрителите. Пожелаваме й добро представяне!

 
5 Бай Ицан
  04 септември 2022 | 22:51 отговор
 

Ще помоля първо коментарите за д-р Панова да са по- сдържани особено от хора които не знаят нищо за нея... Та затова преди да започнете с приказки от типа:- "Къде е тъгнала? Защо е тъгнала? ВЪЗРАСТНА Е НЕ СТАВА ЗА ТАМ " Да се погледнете и да се запитате вие можете ли го това като нея? Защото ако отговора ви е:- НЕ! Аз семейството си гледам и да се излагам по телевизията...Бла-бла-бла" То вашето си е чиста завист и се излагате в писменна форма и най смешното е че ви се иска да сте като нея но не можете нямате смелоста и сърцето и нямате да не говорим за знанията и и житейския опит...Добротата и нямате... АЙДЕ ТОГАВА ТИХО ЧЕ ДЕЦАТА СПЯТ!

 
4 1
  04 септември 2022 | 14:38 отговор
 

Изключително некомпетентно заглавие. Мажена Панева е лекар, специалист по Акушерство и гинекология :). "Журналисти" без грам обща култура.

 
3 репо
  04 септември 2022 | 14:35 отговор
 

 
2 репортерска грешка
  04 септември 2022 | 14:35 отговор
 

 
1
  04 септември 2022 | 10:35 отговор
 

Защо влиза тази жена и аз не зная.Едно,че е възрастна и друго че не става за такава работа.Може е професията си да е перфектна,но за фермата не става.

 
 
14 октомври 2022 | 09:17

Какво общо има възрастта?

Добави Коментар

Най-четени