Алекс Богданска: Даниел ме накара да се чувствам като подметка, загубих гласа си

18 септември 2022 | 14:41
21933
8
снимки: Instagram
8

Инфлуенсърката продължава напред след раздялата с Даниел Петканов. А за близостта им тези дни твърди, че всичко е в името на детето.

Моделът и инфлуенсър Александра Богданска определи себе си като амбициозна, наивна, емоционална и дисциплинирана в интервю за Нова телевизия. В него тя заяви, че няма в живота й нова любов и се опредеи като "емоционално осакатена". "Счупеният човек е най-цял защото вече знае и да губи. Добавих още едно качество в картотеката. Но залепих се май... личи си, че е пукнато, но се закрепих", признава Алекс.


Инфлуенсърката коментира и опасната близост, която беше заснета преди дни с бившият й съпруг Даниел, Алекс не каза конкретно какво означава тази целувка, но заяви, че близките им отношения са в името на детето им Габриел. "Това е едно страхотно видео и трябва да бъде пример за всички разведени родители. Пример затова как в името на детето да потърсят път към себе си. Знаете ли, с Даниел сме много емоционални личности. Има хора, които са създадени за дълъг маратон, има такива, които са за спринт. Ние сме от вторите, За много кратко време изпитахме от всички емоции. Той ми показа най-голямата любов и в същото време ме нарани най-много. Изведнъж се уморихме и нямахме сили за тичане и се разделихме", откровена е Алекс.

 

Александра Богданска

Алекс разкри още, че психическото състояние е въздействало и на физиката й: "Не мога да си върна гласа вече година, не мога да спя, имах период дето спях по 3-4 часа, косата ми опада", каза още Богданска. Тя разкри, че е изпитвала пълно щастие преди три години, когато е имала човек до себе си, семейство и кариера. След развода у нея се отприщил въпросът дали амбициозна жена може да бъде обичана, дали може да създаде домашен уют. "Нямам отговор, ако това е моята роля защо трябва да се боря срещу природата си, каза още Александра Богданска."Той е човека, който съм обичала най-много в този живот. Той е любовта на живота ми. Ще продължа да го обичам по по-различен начин. Защото опитвайки се да го намразя, дори и да му кажа "Ти какво ми причини, направи ме подметка, да се чувствам дъното..." Какво правя, все едно мразя детето ни, защото 50% от Габриел е Даниел.


Още по темата

Коментари

8 :D
  20 септември 2022 | 10:15 отговор
 

гДемек те е накарал да се почувстваш истински..!

 
7 Румчо
  19 септември 2022 | 04:35 отговор
 

Защо ни занимавате с комплесари търсещи секунди популярност.....и двамата са ГНУС!

 
6 ha-ha
  18 септември 2022 | 18:37 отговор
 

Като подметка навирена към тавана!

 
5
  18 септември 2022 | 15:31 отговор
 

32 години по-късно: Как се промениха актьорите от сериала "Туин Пийкс" | Dama.bg - Любимият сайт на всяка дама

 
4 Could It Be Magic
  18 септември 2022 | 15:19 отговор
 

Роби Уилямс е един от поп идолите на 90-те. Първо с група „Take That“, a после и със самостоятелната си кариера, певецът печели голяма популярност и безброй фенове. Днес той е на 46 и макар да е щастливо женен, все още има почитателки, които не спират да му пишат любовни писма и мечтаят да бъдат с него. Звездата обаче признава, че вече не е онзи мачо с буйна грива, който някои помнят.

 
 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 15:20

Take That - Babe

3 Бивш от МВР
  18 септември 2022 | 15:13 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА , че Жена, но всичко е до време.

 
 
Could It Be Magic
18 септември 2022 | 15:14

Какво се случва, когато един мъж, наближавайки 50-те, решава да се боядиса сам? Отговор на този въпрос дава съпругата на Роби Уилямс, показвайки новата му прическа. В своя профил в Instagram Айда Фийлд качи забавно видео, с което показа как изглежда попизпълнителят след като скрил от нея за промяната.

 
Could It Be Magic
18 септември 2022 | 15:15

илямс признава пред съпругата си, че не е потъмнил косата си заради това, че тя отдавна е побеляла, а защото просто така му харесва и искал малко да се позабавлява. Смеейки се, Айда отбелязва, че боядисвайки се сам, Уилямс е пропуснал някои бели косми. На въпрос към него дали ще му позволи следващия път да участва, той отговаря с „Не“.

 
Could It Be Magic
18 септември 2022 | 15:18

Роби Уилямс разказа за неуспешното си трансплантиране на коса. Певецът прикрива плешивите участъци с пудра

2 Бивш от МВР
  18 септември 2022 | 15:07 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА , че Момиче Стаменова, че ти имаш ли че некви странни комплекси ?

 
 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 15:08

Take That - Could It Be Magic

 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 15:09

Разбира се, че съм имал комплекси, че глей ги моята генерация че почти сме набори че за Тейк Дет, че всички красиви и със сладникави физиономии.

 
18 септември 2022 | 15:11

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ... ........................................................................................................................ надежда дойчева - НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗЕН МАНГАСАР, ЧЕ ПОГЛЕДНИ МЕ ЧРЕЗ ГУГЪЛ ТЪРСАЧО МИ.

1 Бивш от МВР
  18 септември 2022 | 15:04 отговор
 

Другарко Стаменова, че тук зе сетен път ще го напиша че тия двамата че алекс и и лудио репортер че на у живо съм ги виждал у Перник, у Квартало у кауфланд у квартало, че преди да си направят пластични корекции на носорозите.

 
 
Бивш от МВР
18 септември 2022 | 15:06

Че тая алекс петканова е по дълъг жираф от шарапова и респективно че мен че започнаха че комплекси за малоценост да ме избиват.

Добави Коментар

Най-четени