Автор
Весела Георгиева

Амал Клуни пред Time: В лицето на Джордж аз имам партньор, който ме вдъхновява, подкрепя!

В чест на месеца на жената списание TIME публикува своя списък „Жена на годината“, включващ 12 жени-лидери, които се борят да направят света едно по-добро и по-равностойно място. И със сигурност в него ще видите имена, които добре познавате и сте чували повече от веднъж.

В интервю за списанието можем да видим и Амал Клуни, която разказа за онова, с което се занимава и споделя, че основният двигател в нейната работа това е семейството.

View post on Instagram
 

„Имайки предвид какво се случва днес, бих искала да мога да дам правилния отговор, когато децата ме попитат какво правя“, коментира Амал.

През юни близнаците на семейство Клуни – Александър и Елла, ще навършат 5 години. А през есента Амал и Джордж ще празнуват 8 години брак.

View post on Instagram
 

„Връзката ни наистина е невероятна. В лицето на Джордж аз имам партньор, който ме вдъхновява, подкрепя. Имаме дом, изпълнен с любов и смях. Това щастие е повече от всичко, което някога бих могла да си представя.

„Имам невероятен късмет, че срещнах голямата любов в живота си и станах майка. Ето го моето равновесие. А що с отнася до общественото мнение, мисля, че има какво да направя – да обърна внимание на важните неща.“

Певицата Кейси Мусгрейвс е включена също в списъка, заради своите впечатляващи и вдъхновяващи текстове.

Актрисата Ем Джей Родригес е почетена, заради превръщането си в първата трансджендър звезда, номинирана за награда „Еми“ и носителка на награда „Златен глобус“. Пред списанието тя споделя, че като малка не е имала човек, който да е гласът на цветнокожите и хората с различна сексуална ориентация. „Сега аз искам да съм този пример. Искам да покажа на тези хора, че всичко е възможно“, казва Родригес.

В списъка е и актрисата Кери Уошингтън - заради използването на платформите си за активизъм и промяна на света.