Амбър Хърд кръшкала на Джони Деп с Илон Мъск и Кара Делевин едновременно

Винаги сме знаели, че светът на звездите е не само бляскав, но и доста сложен, особено когато става дума за любовния им живот. Много малко вързки успяват да издържат теста на времето, медийната намеса и цял куп други фактори. Тази между Илон Мъск и Амбър Хърд определено не бе такава. Двамата се събираха и разделяха, но в крайна сметка решиха, че е по-добре всеки от тях да поеме по пътя си.

Днес Илон Мъск е щастлив и вече семеен, а Амбър е във вихъра на скандален развод с Джони Деп. И макар от раздялата между откривателя и русата красавица да е изминало доста време, днес разбрахме един любопитен и много пикантен факт от връзката им. Оказа се, че в нея е имало и трети човек, който не е по-малко известен. Става дума за самата Кара Делевин!

Моделката вече е замесена в развода на Амбър и Джони Деп, като актьорът се е обърнал към нея за съдействие, защото смята, че тя може да издаде факти от аферата, които да помогнат на развитието на делото. Причината за този ход на звездата от „Карибски пирати“ е, че Амбър Хърд е имала афера с Илон и Делевин, докато все още е била омъжена за Джони. Всъщност, тримата са прекарали страстна нощ в имението на актьора в Лос Анджелис.



Илон дори е посещавал Амбър не веднъж или два пъти, когато Деп не си е бил вкъщи. Това се е случвало през 2015 г., когато все още не се е задавал развод.

Според близки на Джони Деп и Амбър Хърд русокосата актриса е имала немалко забежки по време на брака им. Тази с Илон обаче продължила по-дълго и двамата дори започнаха връзка още през май 2016 г., малко след развода на Амбър и Джони. А за третото колело – Кара, се знае, че също присъства в сексуалния живот на Хърд и то отдавна.

Към днешна дата бракоразводното дело продължава, като се разглеждат взаимните обвинения между Амбър и г-н Деп за домашно насилие. Светът все още не знае каква е цялата истина и в крайна сметка кой е жертвата от тази несполучлива любов.



Четете още: Ммм... Вижте Светлана Гушерова само по парфюм!