Анджелина Джоли атакува съдия, разводът с Брад върви към финала

27 май 2021 | 17:48
1454
1
Инстаграм, Getty images
1

Анджелина Джоли атакува съдия, който гледа делото за попечителство над децата в бракоразводното ѝ дело с актьора Брад Пит. Съдията е отказал да разреши на децата да дадат показания, съобщи Асошиейтед прес. Междувременно стана ясно, че Брад е спечелил преднина и съвсем скоро можем да бъдем свидетели на края на тази ужасна сага!

Актрисата, която поиска съдия Джон Удъркърк да бъде отзован от бракоразводно дело, заявява в молба до съда, че той е отказал да чуе показания и доказателства, които според нея имат отношение към безопасността и благосъстоянието на децата. В молбата не се посочва обаче какви са въпросните показания и доказателства.

"Съдия Удъркърк отказва на госпожица Джоли справедлив процес, като неправомерно изключва нейни доказателства, отнасящи се до здравето, безопасността и благосъстоянието на децата, доказателства, ключови за нейния иск", се посочва в документите, внесени във Втори апелативен районен съд в Калифорния.
 

Актрисата твърди също, че съдията е пренебрегнал предписанията в калифорнийските закони, че е вредно попечителство на деца да се дава на човек, упражнявал домашно насилие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jolies (@jolies_01)

През март адвокатите на Джоли внесоха други документи, които съдържат информация във връзка с това нейно твърдение.

Анджелина Джоли поиска развод с Брад Пит през 2016 г. след двегодишен брак, дни след остър конфликт, възникнал помежду им по време на полет на семейството и децата им от Франция до САЩ.
 

Актьорът беше обвинен, че е упражнил насилие спрямо 15-годишния им тогава син, но разследване на ФБР и службата за закрила на детето приключи, без да бъде отправено обвинение. Адвокат на Анджелина Джоли тогава обяви, че тя иска развод в името на "здравето на семейството".

Три от децата на звездната двойка са тийнейджъри - Пакс, 17 г, Захара, 16 г. и Шайло, 14 г. Близнаците Вивиен и Нокс са на 12 г. Най-голямото им дете, Мадокс, вече е на 19 г. и при него не става дума за попечителство.Джон Удъркърк бе избран от Джоли и Пит, за да гарантира правото им на личен живот, но актрисата впоследствие обвини съдията в неподходящи бизнес отношения с един от адвокатите на актьора. Тя заяви в молбата, внесена в понеделник, че ако решението на съдията за попечителството стане окончателно, тя ще обжалва.

Още по темата

Коментари

1 ФАРАОН
  27 май 2021 | 19:20 отговор
 

НАЛИ ЗНАЕШ, КАКВО СЕ СЛУЧВА С ДЕКОРА НА СЦЕНТАТА, СЛЕД КРАЯ НА ПРЕДСТАВЛЕНИЕТ? ТИ СИ ОТ ДЕКОРА :)

 
 
...
28 май 2021 | 08:35

Ти и тва не знаеш щот си от село при козите.

Добави Коментар

Най-четени