Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли качи няколко килограма и вече прилича на човек!

Анджелина Джоли е възвърнала изящната си визия отпреди няколко години, пишат световни медии.

Години наред Анджи бе обект на критика заради плашещо слабата си фигура. Но ето, че тя най-накрая успя да качи няколко килограма и притеснително слаботото ѝ тяло с изпъкнали вени вече е в миналото. Това ясно си личи от папарашки кадри, уловили Джоли по време на снимките за рекламна кампания на нов парфюм.

Припомняме ви, че притесненията дали всичко със здравословното състояние на Анджи е наред се задълбочиха, след появата на слухове, че тя е изгубила съзнание по време на своя визита в Колумбия. Близки до звездата потвърдиха за случилото се и споделиха, че до припадъка се е стигнало заради изтощение и отказа на Анджи да се храни нормално. Тя понякога не ядяла нормално с дни, твърдят от обкръжението ѝ.

Дали този инцидент е уплашил Анджи и я е накарал да обърне внимание на здравето си, не знаем. Факт е обаче, че днес тя изглежда далеч по-добре.

Фигурата на Джоли все още е фина и нежна, но изглежда здравословно и по лицето на актрисата вече не се чете умора и изтощение, пишат от „Дейли мейл“.