Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли неотразима на кинофестивала в Торонто

Анджелина Джоли се появи в целия си блясък на червения килим по време на Международния филмов фестивал в Торонто, Канада, в компанията на четири от шестте си деца: Шайло (11 г.), Захара (12 г.) и близнаците Вивиан и Нокс (9 г.).


Повод за присъствието й на грандиозното събитие в неделя бе премиерата на новия й анимационен филм The Breadwinner, на който актрисата е изпълнителен продуцент. В него се разказва за живота и перипетиите на афганистанско момиче и предизвикателствата, с които то се сблъсква в един враждебен и мрачен свят.

Въпреки емоциите около развода с Брад Пит Джоли изглеждаше по-сияеща и лъчезарна от всякога. 42-годишната актриса дори намери сили да се снима с феновете си, дарявайки ги с автограф и щедра усмивка.


Всяко от децата й бе избрало свой собствен предпочитан стил. Докато Захара блестеше в елегантна червена рокля от дантела в комбинация с очарователни кадифени боти, останалите малчугани бяха заложили на по-спортната визия.


"Перфектната жена" от Анна Уинтур във Vogue през 2010 г., беше като същинска симфония в бяло.

Тоалетът й се състоеше от бял широк панталон с втъкана отстрани панделка и феерична нежна блуза, разкриваща женствените й рамене. Красивата и семпла визия на актрисата бе допълнена единствено от нежни кръгли обеци и диамантен пръстен на показалеца.


Вижте трейлъра към новия филм на Анджелина Джоли The Breadwinner: