Анджелина Джоли сподели как децата ѝ се справят в условия на пандемия

Пандемията от коронавирус се отрази на всички ни. Разбира се, отразява се и на семействата на известните. Наскоро актрисата Анджелина Джоли разказа как нейното семейство се е справило с предизвикателството.

45-годишната Джоли сподели, че 19-годишният Мадокс, 16-годишният Пакс, 15-годишната Захара, 14-годишната Шайло и 12-годишните Вивиен и Нокс са се справили прекрасно с новия живот. Пред Enews актрисата разказва, че децата се справят дори по-добре от нея.

„Те се чувстват чудесно, всички си помагат“. Джоли разказва, че докато тя се е опитвала да направи график, Захара е взела нещата в свои ръце. „Захара умее да организира всичко много по-доре от мен“, казва Джоли.

И признава, че обожава семейните киновечери. „Събираме се всички заедно. Всички шест деца на едно място. Имаме много пуканки, като във всяко семейство, обличаме си пижамите и халатите и се запасяваме с хапване“.

„Много сме щастливи“, признава още Джоли.

Въпреки коронавируса, актрисата активно работи над своите хуманитарни проекти, като отделя специално внимание на децата от уязвими семейства.

View post on Instagram