Влошените заради развода отношения между Анджелина Джоли и Брад Пит са претърпели пълен обрат. Двойката е постигнала невиждано разбирателство, откакто се раздели през 2016 г., съобщава MSN.

Актьорите, които законно се разведоха миналата година, непрекъснато влизаха в конфликти и спорове около претенции, свързани с бракоразводното дело.4



Откакто обаче двамата се договориха за графика на отглеждане на шестте си деца - Мадокс (18 г.), Пакс (16 г.), Захара (15 г.), Шийло(14 г.) и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан, Джоли и Пит заровиха томахавката.

"Децата са най-важното за Брад Пит. Пред приятелите си той споделя, че е научил толкова много за живота от собствените си деца. Той и 44-годишната Анджи се разбират много по-добре, откакто бяха установени правилата за попечителството", споделя източник, близък до актьора, пред "Ентъртенмънт Тунайт". Известен факт е и силната връзка между Пит и дъщеря му Шийло, която отеляза 14-годишния си рожден ден на 27 май.


Анджелина и Брад в момента са в "най-добрата си фаза, откакто са се разделили", добърва още източникът пред изданието.

Междувременно бившата съпруга на Брад Пит - актрисата Дженифър Анистън, която бе омъжена за актьора от 2000 до 2005 г., за първи път заговори за дните, когато е научила за изневярата на актьора с Анджелина. Първоначално тя не повярвала на слуховете на жълтата преса, че между двамата се е зародила любовна авантюра на снимачната площадка на филма "Мистър и мисис Смит", пише Wday.ru.

Горчивата истана обаче не закъсняла. Дошла чрез пикантна снимка с Пит и Джоли, направена в Кения, където двамата се наслаждавали на компанията си един на друг заедно с осиновения син на Анджелина - Мадокс. След като видяла кадъра, Дженифър си казала, че ще повярва за връзката им, само ако Пит я потвърди. Така и се случило.

"Да, беше странно време. Но това не е моят живот. Той направи своя избор. Разведохме се. Сега разбирам защо. Чувствата му към мен просто са били изчерпани. Трябва да съм робот, ако кажа, че ми е било лесно да го преживея и че на моменти не съм изпитвала гняв и негодувание от случилото се”, излива Анистън емоциите си от раздялата с Брад Пит.

Четете още: Анджелина Джоли го играе мръснишки - ето какво забрани на Брад Пит