Автор
Ева Григорова

Анджелина заведе децата си на филмова премиера, вижте колко са се променили!

Анджелина Джоли изглеждаше зашеметяващо на премиерата на най-новия си филм, който носи името “Вечните”. Актрисата присъства на прожекцията на лентата в Лос Анджелис заедно с 5-те си деца.

В супергеройския филм на Marvel 46-годишната брюнетка играе свирепия воин Тена, а историята в дългоочакваната лента се върти около раса безсмъртни същества, които се намесват и движат историята на човечеството от хилядолетия.



На премиерата присъстваха 5-те от 6-те деца на Анджелина - 20-годишният Мадокс, 16-годишната Захара, 15-годишната Шайло и 13-годишните близнаци Виван и Нокс. На събитието липсваше единствено 17-годишният Пакс.



На червения килим актрисата разкри, че цялото семейство е с винтидж тоалети и всичките ѝ деца носят някоя от нейните дрехи, с които тя се е появявала в миналото на бляскави събития, включително на Оскарите. Така Джоли се включи в световната тенденция сред знаменитостите да рециклират свои стари тоалети.

Модните експерти обърнаха специално внимание на аксесоара за уста, на който Джоли бе заложила за премиерата и който придаде на тоалета ѝ още по-загадъчно излъчване.



Режисьор на “Вечните” е Клои Жао, която с филма си „Земя на номади“ се превърна в едва втората жена, която е получавала „Оскар“ за режисура в цялата история на кинонаградите. Във филма взимат участие и други популярни имена като Салма Хайек, Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани и Кит Харингтън.

Джоли продължава битката в съда срещу бившия си съпруг Брад Пит, с когото имат още имущество за разделяне. В последния месец се появи информация, че актрисата се опитва да продаде дела си от винарната, която двамата притежават. Имението е и локацията, на която двамата сключиха брак през 2008 г.