Аня Пенчева за мъжкарството, любимата ѝ дума и жената, пред която се прекланя

"Да бъдат мъжкари, защото мъжкарството не се измерва в сантиметри!" Това каза пред Светослав Иванов по btv в неделя Аня Пенчева в отговор на въпроса какво пожелава на своите внуци.

64-годишната актриса коментира и случая с ваксинираните народни представители от "Възраждане", които са срещу зелените сертификати. "Основно качество, което трябва да имаш, за да си в политиката, е морал. Отдавна не съм се вълнувала така, но това е такава наглост и безочие", не скри раздразнението си актрисата по повод изнесената по-рано днес информация, че част от народните представители от "Възраждане" са ваксинирани, а партията официално е срещу зелените сертификати и всички мерки за ограничаване на епидемията.

Тя не скри, че също е имала предложения за кариера в политиката: "Получавала съм предложение да бъда депутат, служебен министър на културата, културно аташе в чужбина и вицепрезидент. Толкова смешно е артистка да се кълне във вярност на партията!", категорична бе Пенчева.

Последният път, когато е плакала, е било на концерт на Лили Иванова, сподели още тя. "Имах чувството, че ще е страшно невъзпитано, ако седна. Исках в поклон да стоя пред тази велика жена", разказва Аня.

Любимата ѝ българска дума е "прошка", защото за нея това е победата, която освобождава сърцето.

View post on Instagram
 

Четете още: Нападнаха Алекс Сърчаджиева заради отношението ѝ към ваксините срещу COVID-19