Автор
Ива Петрова

Ашли Греъм прикова погледите с голо селфи три месеца след раждането (Снимки)

Body positivity е тенденция, която през последните години придоби особена популярност. Сред първите имена, които я наложиха, е това на Ашли Греъм.

С риск да бъде подложена на критика, макси моделът многократно демонстрира пищното си тяло, което не се вписва в общоприетите и наложени от популярната култура представи за красота.

View post on Instagram
 


Дори фактът, че стана майка, не попречи на едрата красавица да продължи да показва заоблените си форми по време и след бременността, акцентирайки вниманието върху чара на раждалата жена. Без филтри и без фотошоп. Позиция, с която си спечели многобройни фенове от цял свят.

View post on Instagram
 


Преди броени дни Греъм отново разбуни духовете със свое селфи, на което позира полугола пред огледалото. „Здравей, ново коремче. Минахме през доста неща. Благодаря ти“, е написала пухкавата брюнетка под няколко свои снимки в Инстаграм, уточнявайки, че са минали три месеца от раждането.

View post on Instagram
 


Ашли и съпругът ѝ Джъстин Ървин са родители на трима сина – близнаците Малаки и Роман, които се родиха през януари тази година, и батко им Айзък Менелик Джовани, който е на две годинки.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Мадона изгони гадже номер 13! 14-ият поред красавец в спалнята ѝ вече беше заснет от папараци. И той е...