Барак Обама: Жените не са перфектни, но са много по-добри от мъжете

20 декември 2019 | 14:26
1486
1
снимки: Getty Images
1

Живеем в мъжки свят, в който жените все още са подценявани. Разбира се, винаги има изключения, но нека бъдем реалисти – Земята продължава да се върти около господата. А какво мислят самите те по въпроса? Могат ли жените да бъдат лидери, да определят съдбата на цели държави и да променят света към по-добро чрез политиката? Според Барак Обама отговорът е категорично „Да“.

Един от най-чаровните и обичани президенти в историята за първи път призна публично, че според него на дамите трябва да бъде доверена по-голяма власт. Обама бе гост на официално събитие в Сингапур, където беше засегната темата за жените в политиката и правото им на власт. Той изтъкна, че много от световните проблеми се дължат на факта, че повечето управляващи не желаят да предадат постовете си и дамите все още не получават възможността да се намесят в решаването на глобалните проблеми. По думите му, жените не са перфектни, но са много по-добри от мъжете.

барак обама, президент

„Сигурен съм, че ако всяка държава по света е управлявана от жена, за две години ще има огромно подобрение в почти всичко“, споделя Барак Обама.Президентът, който се откроява с огромна маса от поддръжници, е категоричен, че мъжете трябва да дадат път на дамите и че всеки трябва да се оттегли от политическата сцена, когато е постигнал своето. Поради тази причина той разкри, че няма намерение да се връща в политиката. 

барак обама, мишел обама

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.Коментари

1 Vanessa
  24 октомври 2020 | 06:41 отговор
 

Един от най-чаровните и най-обичани президенти!!! Really!? Тук вече се оляхте!

 

Добави Коментар

Най-четени