Бащата на Меган: Тя постоянно лъже (нови разтърсващи признания)

15 август 2021 | 10:01
5102
5
Инстаграм, Getty images
5

Бащата на Меган Маркъл сподели, че тя „е излъгала“ в интервюто с Опра Уинфри и се е „променила“ след срещата си с Хари.

Томас Маркълс - старши се появи в GB News, където за пореден път отправи доста обвинения срещу дъщеря си и за пореден път каза, че независимо от всичко, той я обича.
 

Според бащата на Меган, той е изпратил цветя за нейния 40-и рожден ден, въпреки че двамата не си говорят от 2018 г. насам.

В интервюто Томас твърди, че Меган се е „променила“ и я е нарече лъжкиня, съобщава The Mirror. Той каза: „Тя се е променила, не е дъщерята, която познавах. Дъщеря ми беше много по-даряващ, любящ човек, отколкото сега."

Маркъл-старши също така заяви, че Меган "лъже от години, лъже и лъже за различни неща от години". А на въпрос дали винаги е била способна да лъже, Томас добавя: „Не, не, това е ново. Това е от Хари. Не знам дали той стои зад това, но наистина мисля, че Хари и някои от нейните приятели са я променили."

Повече от година херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Калифорния, където се преместиха след Мегзит. Хари и Меган си купиха луксозно имение за 15 милиона долара, където живеят с децата си - 2-годишният син Арчи и 2-месечната дъщеря Лилибет-Даяна.
 

Наскоро се оказа, че двойката е обмисляла да се премести на съвсем друго място. Според запознати, през 2018 г. двамата възнамерявали да заживеят в Нова Зеландия. Генералният губернатор на страната Патси Реди говори за плановете на херцозите в интервю за Асошиейтед прес. „Спомням си, че току-що се върнаха от Националния парк Абел Таман, седяхме и си говорихме. Те казаха, че си представят живота си на подобно място и попитаха колко теоретично е възможно. Може би дори са възнамерявали да си купят дом в Нова Зеландия. Разбира се, ние го одобрихме. Те търсеха идеалното място за създаване на семейство. И оттогава очевидно са го намерили “, каза Реди и подчерта, че разговорът е бил неформален.


Друг източник пък сподели, че в момента Меган и Кейт Мидилтън са по-близки отвсякога. Вероятно било също така Кейт да вземе участие в проект на Маркъл.

Коментари

5
  18 август 2021 | 19:52 отговор
 

 
4 Иван
  17 август 2021 | 10:00 отговор
 

Знаете ли какво е Холивуд. Един град - производствено предприятие за филми. В него винаги ще се намери място за една дребна гад като Меган Маркъл. Първо трети храст, после втори храст, после някой сериал, и готово - вече е личност. Като човек винаги е била това - дребна гад. Човек не се променя, а може само да стане по-съобразителен. Хари няма нищо общо с характера на Меган. Той просто е един безотговорен льольо.

 
3 Жопето
  17 август 2021 | 07:37 отговор
 

Меган е страшен боклук, ожени се за пари, не дава нищо на баща си, човека нема пари иначе много обича да пие и яде и жените и коката и казината във лас вегас, а тя не му дава нищо.

 
2
  16 август 2021 | 20:51 отговор
 

Боли ме кура за тия лешпери

 
1 Таня
  16 август 2021 | 12:21 отговор
 

Когато едно дете като Мегън отрасне в среда, която не му дава най-доброто, то не е ли логично, когато порасне да се опита напълно да се откъсне от тази среда дори с цената на лъжи...

 
 
Яна
17 август 2021 | 07:24

Кръвта й е мангалска

Добави Коментар

Най-четени