Автор
Весела Георгиева

Бащата на Меган: Тя постоянно лъже (нови разтърсващи признания)

Бащата на Меган Маркъл сподели, че тя „е излъгала“ в интервюто с Опра Уинфри и се е „променила“ след срещата си с Хари.

Томас Маркълс - старши се появи в GB News, където за пореден път отправи доста обвинения срещу дъщеря си и за пореден път каза, че независимо от всичко, той я обича.

View post on Instagram
 

Според бащата на Меган, той е изпратил цветя за нейния 40-и рожден ден, въпреки че двамата не си говорят от 2018 г. насам.

В интервюто Томас твърди, че Меган се е „променила“ и я е нарече лъжкиня, съобщава The Mirror. Той каза: „Тя се е променила, не е дъщерята, която познавах. Дъщеря ми беше много по-даряващ, любящ човек, отколкото сега."

Маркъл-старши също така заяви, че Меган "лъже от години, лъже и лъже за различни неща от години". А на въпрос дали винаги е била способна да лъже, Томас добавя: „Не, не, това е ново. Това е от Хари. Не знам дали той стои зад това, но наистина мисля, че Хари и някои от нейните приятели са я променили."

View post on Instagram
 

Повече от година херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Калифорния, където се преместиха след Мегзит. Хари и Меган си купиха луксозно имение за 15 милиона долара, където живеят с децата си - 2-годишният син Арчи и 2-месечната дъщеря Лилибет-Даяна.

View post on Instagram
 

Наскоро се оказа, че двойката е обмисляла да се премести на съвсем друго място. Според запознати, през 2018 г. двамата възнамерявали да заживеят в Нова Зеландия. Генералният губернатор на страната Патси Реди говори за плановете на херцозите в интервю за Асошиейтед прес. „Спомням си, че току-що се върнаха от Националния парк Абел Таман, седяхме и си говорихме. Те казаха, че си представят живота си на подобно място и попитаха колко теоретично е възможно. Може би дори са възнамерявали да си купят дом в Нова Зеландия. Разбира се, ние го одобрихме. Те търсеха идеалното място за създаване на семейство. И оттогава очевидно са го намерили “, каза Реди и подчерта, че разговорът е бил неформален.

Друг източник пък сподели, че в момента Меган и Кейт Мидилтън са по-близки отвсякога. Вероятно било също така Кейт да вземе участие в проект на Маркъл.