Бившата на Хари сподели ужасната истина за раздялата си с принца

Тя е момичето, което всички мислеха за бъдещата съпруга на принц Хари. Но уви, въпреки надеждите на множество британци, връзката им се разпадна, а днес, шест години след раздялата им, Кресида Бонас прави интересни разкрития, отнасящи се до отношенията ѝ с Хари.

31-годишната актриса и модел даде интервю пред Daily Telegraph в края на май, по повод новото си шоу, на което тя е водеща. В него лъчезарната блондинка откровено говори за раздялата си с принца и как тя ѝ се е отразила. По думите ѝ, докато била с Хари, всички ѝ се възхищавали, а след раздялата започнали да я определят като жена, която дължи славата си на социалния си кръг, и най-вече на това, че била гадже на не кой и да е, а на кралска особа.

View post on Instagram
 


Бонас споделя още, че това именно отношение продължава да ѝ тежи и до днес. „Хората не оценяват упорития ми труда, който влагам ежедневно, градейки кариера на актриса, а се вглеждат в детайли от личния ми живот и решават, че съм успяла именно заради връзката ми с член от кралската фамилия“, жалва се Бонас.

„Смятам, че такива термини са много плоски. Мисля, че работя много, много упорито, обичам това, което правя, и просто се надявам, че тази роля е показала на хората на какво съм способна и какво бих искала да правя занапред и да не бъда затваряна в определения по никакъв начин“, разказва тя.

View post on Instagram
 


„Мисля, че съм станала по-уверена и за щастие се научих да не се впрягам в дребните неща прекалено много“, споделя още Кресида. „Смятам, че всичко това определено ми даде по-силно чувство за цел и по-силно усещане за това, което искам или не искам“, уточнява помъдрялата актриса.

Ние определено вярваме в искреността на Кресида Бонас, още повече, че на 18 август 2019 г. тя и настоящият ѝ партньор Хари Уентуърт-Стенли обявиха годежа си с мила снимка в Инстаграм. Към момента обаче сватбените им планове все още са на пауза.

Хари и Кресида слагат край на взаимоотношенията си през 2014 г. след 2-годишна връзка. „Кресида не се чувстваше комфортно заради фокусираното върху нея внимание през цялото време. Не ѝ харесваше това, че всички я възприемаха просто като приятелката на принц Хари, а не като самата себе си“, съобщи източник пред People преди време. В същата статия един от съучениците ѝ споделя: „Кресида е много сдържана, мила и земна. Тя изобщо не говореше за Хари, не беше такова момиче.“

Припомняме, че двамата съобщиха за раздялата си, като уточниха, че си остават приятели. Кресида дори присъства на сватбата на Хари и Меган през 2018 г.

View post on Instagram
 

Четете още: Забравете за развода: 8 неща, които ще е принудена да прави Кейт, когато Уилям стане крал