Светът е голям и Инстаграм звезди дебнат отвсякъде, а едни от тях са разтапящо прекрасните близначки Лий Роуз и Ава Мари. Те са само на 8 г., но вече имат над 800 хил. последователи в социалната мрежа. Децата просто си го могат.

Двете момичета толкова умеят да пленяват с красотата си, че не една или две модни марки ги използват за рекламни лица. Други пък просто се възхищават на ненадминатата им хубост. Въпреки че всички деца по правило са хубави, някои просто са извънредно красиви и не можем да не им обърнем по-специално внимание. Неслучайно тези две прелестници са събрали толкова почитатели в интернет. Другата причина е гордата им майка, която също е забeлежително очарователна жена и влиза в ролята на техен мениджър.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Младата дама редовно получавала комплименти за външния вид на Ава и Лий, още когато те са няколкомесечни бебета. Но едва преди година решава да се заеме по-сериозно с промотирането им в интернет. Ето че за броени месеци усилията ѝ са възнаградени и днес момичетата имат и подписани договори с модни агенции.

А вие бихте ли направили нещо подобно за своето дете?

Четете още: Защо на щастливите хора им е по-топло през зимата?