Автор
Woman.bg

Блондинките са ретро, мъжете вече харесват брюнетки!

Красивата коса? Дълбоките и изразителни очи? Изящната фигура? Мистериозната ни усмивка? Това ли харесват мъжете в нас? Днес отново се потопихме в психиката на противоположния пол и сега сме готови да ви споделим какво ново открихме и кои фактори правят една жена перфектна в очите на мъжа. Не отричаме, че и няколко господа ни помогнаха.

1.Светлите очи

Това съвсем не означава, че ако имате лешникови или маслинено черни очи, не попадате в категорията „идеална“. Просто по-голямата част от мъжете си падат по сините и зелените очи.



2.Нежността

Знаете ли, че дори сексапилът отстъпва пред нея? Според няколко изследвания, в които мъжете трябвало да подредят по важност трите качества, които искали най-много жената до тях да притежава. Те били: 1.Нежност, 2.Ум, 3.Чувство за хумор.

3.Уханието

Жената задължително трябва да носи парфюм, защото той е продължението на нейната същност. Важно е ароматът да се смесва добре с нейната собствена миризма и да ѝ подхожда – дали ще е по-дързък, по-ефирен, сладък, тежък... Хубавият парфюм помага на химията, която привлича мъжа към жената.

4.Извивките

Много мъже са готови дори да простят няколкото излишни килограма, които влияят негативно на самочувствието на жената, ако тя има добре изразени извивки. Те са изключително възбуждащи за силния пол. Любопитен факт е, че много малко мъже са привлечени от твърде слабите жени.



5.Французойките

Дали заради езика, заради женствения им стил или заради провокиращото червено червило, мъжете обожават типичните красиви французойки. Те дори често присъстват в палавите им фантазии.



6.Полите и високите токчета

Особено ако полата е къса, можете да разтуптите бързо сърцето на мъжа. Това е най-женствената комбинация, която за секунди ще затвърди мястото ви в графа „идеална“.

7.Трапчинка на брадичката

Невероятно, но факт. Ако имате трапчинка на брадичката, значи сте слабост за по-голямата част от мъжете.



8.Пуснатата коса

Господата много си падат по красивите прически и свободно пуснатите коси. Малък прожент от мъжете предпочитат дамата да прибира гривата си на опашка или на кок.

9.Брюнетките

Няма спор по темата, брюнетките са сила! И блондинките са много харесвани от мъжете, но според повечето изследвания, дамите с тъмни коси будят горещи емоции в господата.

10.Инициативността

Мъжете не харесват плахите и пасивни дами чак толкова, колкото си мислим. Напротив, инициативността и смелостта могат да ви издигнат високо в очите на вашия партньор. Разбира се, не е добре и да прекалявате с проявата на характер и в никакъв случай не трябва да бъдете нахални. Просто отстоявайте позициите си и не се страхувайте да поемате отговорност.

Четете още: Моника Люински: Бях влюбена в Бил и се чувствах предадена