Колкото и да не ви се вярва, тази жена е една обикновена медицинска сестра. Но, както всеки от нас, и тя си има своите пороци, а един от тях е пристрастеността ѝ към пластичната хирургия. А защо го определяме като порок? Защото с просто око е видно колко грешки е направила тази жена с лицето и тялото си.

До момента дамата на име Тара Макконъхи е похарчила над 55 хил. паунда, за да изглежда по този шокиращ начин. 31-годишната мед. сестра е убедена, че има нужда от още много интервенции. Следващите ѝ планове са свързани с отстраняване на ребро с цел по-тънка талия и смяна на цвета на очите (да, и на нас ни звучи зловещо).

View post on Instagram
 


Тара е изключително популярна в Инстаграм и макар да има толкова много нередности във вида ѝ, всъщност тя се радва на огромен брой последователи. Дамата има 5 операции само на гърдите си, които са внушително голям размер, съпоставяйки ги с останалата част от тялото ѝ. Самата тя признава, че няма никакъв лимит, когато става дума за пластичната хирургия:

View post on Instagram
 


„Толкова е пристрастяващо, още сега искам да имам по-големи гърди дори и от сегашните!“

Тара също така се кълне в огромните си устни и постоянно е нащрек дали са подхранени достатъчно и никога не пропуска инжекциите с филърите. Плановете за вида на 31-годишната жена звучат, бихме казали, обезпокоително. Сред тях влизат импланти в бузите, фиксиране на клепачите с кантопластика блефапаропластика и повдигане на челото.

А вие как намирате всички тези интервенции? Струва ли си млада жена на 31 г. да има толкова корекции по себе си?

View post on Instagram
 


Четете още: Двойка се отказа да има деца, за да съхрани младостта си. Няма да повярвате на колко години са!