Брад Пит: Байдън е президентът, от когото САЩ се нуждае

Денят, в който Америка ще научи кой ще бъде президен през следващия мандат, вече е инфарктно близо. Безброй популярни личности насърчиха народа да гласува, а някои представители на Холивуд не скриха на кого симпатизират. Изглежда, че демократът Джо Байдън се радва на одобрението на артистичната гилдия, след като Меган и Хари намекнаха, че са на негова страна, други пък си сложиха маска на лицето с изписано неговото име, а в събота вечер Брад Пит открито заяви, че той трябва да бъде избран.

Актьорът стигна далеч, като изтъкна че Байдън е президентът, от който САЩ се нуждае, защото той е човек, който разбира мечтите, надеждите и болките на американския народ. Ето защо той се е съгласил да бъде гласът зад кадър на видеото, което е част от кампанията на Байдън.

"Всички ние търсим едно и също: Някой, който да разбира мечтите и болките ни. Да ни слуша, да обединява хората, да работи всеки ден, за да направи животът на всяко семейство по-добър. Да ни гледа в очите, да се държи с нас уважително, да ни казва истината.

Да работи също толкова, колкото и хората, които са гласували за него. Да бъде президент за всички американци", казва Брад Пит във видеото.

Самият Брад Пит рядко заявява публично политическите си виждания, но през 2012 г. той посети Белия дом, когато Байдън беше вицепрезидент. Той, също като много други свои колеги, не прикрива липсата си на симпатии към Доналд Тръмп.

Четете още: Вижте порасналата дъщеря на доктор Щонова