Автор
Веселина Петрова

Бременната Кейти Пери искала да се самоубива

Тя е успешен изпълнител, щастлива половинка (сватбата ѝ с Орландо Блум бе отложена, заради коронавируса) и още по-щастлива бъдеща мама. Всеки би си помислил, че Кети няма повод да бъде нещастна. Но не е така.

Звездата призна в интервю за радио SiriusXM CBC, че е имало момент в живота ѝ, когато е искала да се самоубие.

„Кариерата ми върви по определена орбита. Тя се изкачваше все нагоре и нагоре. А след това дойде падането. Наистина, беше незначително... Но на мен ми се стори като земетресение. Толкова много залагах на музиката, че се почувствах ужасно. Разделих се с приятеля си, който сега е баща на детето ми... Смятах, че албумът ми ще излети нагоре. Но не всичко се случи така, както очаквах. И аз се почувствах като пречупена.“

View post on Instagram
 

Кейти има предвид провала на албума от 2017-а. Към негативните оценки на критиците тогава се прибавят трудностите в кариерата по принцип и неуспехите в личен план. И това я е довело до депресия.
„Благодарността е това, което ми спаси живота. Ако не бях променила начина си на мислене, тъгата щеше да вземе връх и може би щях да избягам“...

View post on Instagram
 

Обяснява, че всеки един ден след този момент се е опитвала да открие нещо, за което да се чувства благодарна. Всеки ден си е повтаряла, че е благодарна за това, което има. Дори, когато ѝ се е искало да плаче... Вярата и надеждата ѝ помагат да стъпи на крака и да намери причина да продължи да живее.

Сега певицата се чувства прекрасно и е благодарна на себе си, че е успяла да се справи с този тревожен етап от живота си.