Автор
Woman.bg

Бременната Миранда Кер сияе сред слънчогледи

Бившият ангел на Victoria's Secret Миранда Кер с нетърпение очаква появата на третото си дете. Красавицата публикува снимки в профила си в Инстаграм, на които нежно придържа наедрялото си бременно коремче.


Кадърът, в който Миранда е сред слънчогледи, събра над 230 000 харесвания. Красавицата си направи и клипче, което бе гледано от над 390 000 фена.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че това е трети наследник за Миранда и второто дете, с което предстои да дари настоящата си половинка Еван Шпигел. Моделът роди сина им Харт на 18 май 2018 г., а от връзката си с Орландо Блум има 8-годишно момче на име Флин.


Миранда и Еван се срещат през 2014 г. на официална вечеря, организирана от Louis Vuitton. През 2016 г. обявяват годежа си. Влюбените гълъбчета си казват "Да" пред близки и приятели през май 2017-а. На тържеството присъствали не повече от 50 души.


"Сватбата ни беше прекрасна. Станахме сутринта, правихме йога, след това семействата и приятелите ни дойдоха. Буквално се оженихме в задния двор на къщата ни. Беше магическо, беше невероятно!", сподели в интервю преди време Миранда Кер.