Автор
Woman.bg

Бриджит Макрон: Най-голямата вина на Еманюел е, че е по-млад от мен

„Щях да пропилея живота си, ако не бях взела решение да бъда с мъжа, когото обичам“. Това призна първата дама на Франция Бриджит Макрон в първото си голямо интервю след избирането на Еманюел Макрон за президент на страната, което тя даде за списание Elle. Пред изданието тя си припомни ранните етапи от техните отношения и се отпусна за първи път да говори за любовта с мъж, 24 години по-млад от нея.

„Най-голямата му вина е, че е по-млад от мен“, каза с известно разочарование Бриджит, която през последната половин година трябва да се справя с непрестанни коментари относно разликата във възрастта между нея и мъжа й.

„Има моменти в живота, в които трябва да правиш избори. Разбира се, че закусваме задно с моите бръчки, той с неговата младост, това е. Имала съм много щастливи моменти с моите деца, а в същото време успях да намеря и любовта“, беше откровена първата дама.


Припомняме, че огромната разлика във възрастта на президентската двойка бе постоянна тема в медиите особено по време на предизборната кампания на Макрон. Бриджит призна, че й е било трудно да се справи с това, но най-накрая си е казала: „Трябва да го преодолея, ще премине.“

По време на интервюто тя засегна и темата със задълженията си на президентска съпруга, като обяви, че всъщност все още не може да се почувства като първа дама.

"Като всичките си предшественички, ще поема публичната си роля, но французите вече ще знаят какви средства са предоставени на мое разположение", заяви още Макрон.