Бруклин Бекъм: Порасналото момче, за което всички говорим

През последните дни все по-често чуваме за порасналия син на Дейвид и Виктория Бекъм – Бруклин. Днес той е само на 21 г., но вече е взел едно от най-важните решения в живота си, а именно за коя дама ще се ожени. Ясно е, че избраницата му е американската актриса Никол Пелц, която е милиардерска дъщеря. Но като че ли не знаем нищо за самия Бруклин? Сякаш той винаги е бил в сянката на звездните си родители и тайничко води доста интересен живот. Нека видим всъщност кой е той, ако махнем фамилията „Бекъм“ и се поинтересуваме просто от Бруклин:

View post on Instagram
 


Той е най-големият син на звездния футболист и дизайнерката, която през 90-те изгря като част от групата Spice Girls. Бруклин израства под светлината на прожекторите, но всъщност не се знае много за него. Още в ранното си детство той се опитва да следва примера на баща си и посвещава много време на футболния терен. Бруклин се превръща в млада надежда, но заради постоянните сравнения с Дейвид решава да смени попрището и става фотограф... за огромна радост на майка си, която пък обожава да му позира.

Любопитен факт за Бруклин е, че той е зодия Риби
, което съвсем оправдава склонността му към изкуството и слабостта му към красотата. Прави дебюта си на корицата на списание само 5 седмици след раждането си. Животът му винаги е бил звезден и изпълнен с лукс и изобилие. Дори за 5-ия си рожден ден той получава парти от родителите си на стойност 18 хил. долара. Но въпреки това Бруклин невинаги е прекарвал много време с Дейвид и Виктория заради прекалено натоварените им графици. Всъщност той често е оставян в ръцете на детегледачка и дори не е посещавал училище редовно, а е обучаван у дома.

View post on Instagram
 


Споменахме ли, че кръстниците на Бруклин също не са случайни? Те са самите сър Елтън Джон и Елизабет Хърли!

Страстта на най-големия наследник на Виктория и Дейвид към фотографията се заражда през 2013 г., когато семейството се завръща в Лондон за постоянно. Преди това те живеят между САЩ и Испания, заради ангажиментите на звездния футболист. Тогава Бруклин и записан в частно училище по изкуствата и баща му му купува хубав фотоапарат, за да се упражнява и да успее да си вземе изпитите по фотография. В един момент младежът осъзнава, че не е приел снимките като задължение, а изпитва постоянната нужда да носи фотоапарата със себе си, да запечатва всичко, което го впечатлява и след това да обработва заснетото. В същото време той започва почасова работа в кафене, за да се научи сам да изкарва парите си и да бъде здраво стъпил на земята. Тогава младият Бекъм изкарва едва по 4 долара на час.

През 2014 г. Бруклин изгрява и като модел на корицата на Man About Town. И само една година след това последователите му в Инстаграм нарастват до 1 млн.! След това той започва да получава оферти като модел и фотограф за Burberry и други световни брандове.

Днес Бруклин живее в САЩ, където се справя успешно и вече е на крачка да се задоми с невероятната красавица Никол Пелц!

View post on Instagram
 

Четете още: Голямата любов на Хари се омъжи

*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!